2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
چقدر خوب الهه من میترسم با زایمان ۹۰ بشم 😁😁😁😁

نمیشی بابا مگه رستم دستان میخوای بیاری 😄 دیگه بیشتر از ۱۵ کیلو زیاد نمیشی نصفشم بعد با زایمان کم میشه 

اگه وزنت زیر نرمال باشه بعد زایمان خیلی اضافه نداری و راحت کم میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کم کاری تئروید دارم به خدا یه ماه  دقیق انجام دادم  خسته شدم  از اضافه وزنم دوس دا ...

اتفاقا منم کم کاری تیرویید دارم 

باید متابولیسمتو بالا نگه داری و کالری شماری رو درست انجام بدی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نمیشی بابا مگه رستم دستان میخوای بیاری 😄 دیگه بیشتر از ۱۵ کیلو زیاد نمیشی نصفشم بعد با زایمان کم می ...

من ترسم از اینه تو بارداری نتونم کنترل کنم خودمو 😑همش بخورم‌

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
وزن بعد زایمانت از وزن الان من کمتره🙄🤦‍♀️ خدا قسمت همه کنه از این وزنا بعد زایمان...

😂😎😘❤️

سلام عزیزم توضیح جامع که تو امضامه رو بخون نوشتم (خوندش هم اجباریه ) 

مرسی ،دوباره رفتم تاپیک رو دیدم و خوندم🌻

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]

من به خاطر بچم نمیتونم پیاده روی کنم  یا ورزش کنم  تو رو خدا میشه راهنماییم کنی  بعد من  از وقتی امپول جلو گیری زدم وحشتناک شکم و پهلو دارم میارم از خودم  بدم میاد 

اون رو‌که کامل خوندم ،یعنی اونجا راجع بهش نوشتین و من ندیدم ؟😅

به جان بامداد که کامل نخوندی 😭

مگه میشه پست بلند بالا و رنگی رو ندیده باشی

عزیزم با توجه به اضافه وزنتون گروه هاتون تغییر میکنه مثلا الان اضافه وزنت بین ۱۱ تا ۱۵ کیلو بوده که گروه نارنجی شدی وقتی وزنت کم بشه و اضافه وزنت بیاد زیر ۱۱ کیلو و بین ۶ تا ده کیلو باشه صعود میکنی به گروه آبی دیگه  رو عکس پروفایلتون هم اصافه وزن های مربوط به هر گروه نوشته شده 

اعتراف کن با دقت نخونده بودی 😆🔫 

اره کم کم دستم میاد چیکار کنم ولی ببین چون من چیزی نمیتونم بگم همه اینا کم کم میشه کینه 🤨مثلا عمه ش ...

خوب جدایی هرکس زندگی خودش داره سری بعد اگه همچنین چیزی پیش اومد در حد یه سر زدن برو و برگرد 

من خودم فقط با شوهرم مشکل دارم کاری با خانوادش ندارم البته رفتارای شوهرم همه نشئت گرفته از رفتارای پدرش   که رفتارای پدرشم نشئت گرفته از رفتارهای پدرو مادرش طبق گفته ای مادر شوهرم وقتی ذاتش اونجوری شکل گرفته

وقتی 30سال اون الگوش بوده من که نمیتون تو چند وقت تغییرش بدم مجبورم با بعضیاش کنار بیام  

توباید فقط خودت وشوهرت اولویت زندگی خودتون باشین 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خوب جدایی هرکس زندگی خودش داره سری بعد اگه همچنین چیزی پیش اومد در حد یه سر زدن برو و برگرد  م ...

چون یه خاله دیگمم جاریشه و میره میگه توام باید بیای 😐😐😐😐😐😐

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام توی بارداری وشیردهی هم میشه رژیم گرفت؟ منم دوست دارم رژیم بگیرم

سلام عزیزم 

رژیم_بارداری#  رو بخون 

من ترسم از اینه تو بارداری نتونم کنترل کنم خودمو 😑همش بخورم‌

اگه در کنار لاغر شدن سبک زندگیتو هم عوض کنی حتما میتونی 

@شیرین_آردا  

گزارش من⬅️

صبحانه:175 کالری

نان سنگک 40 گرم

حلوا شکری 15 گرم

ناهار:492 کالری

سالاد کاهو خیار و گوجه 250گرم

کته کم چرب 9 قاشق

قورمه سبزی 4.5 قاشق

ماست کم چرب 70 گرم

شام:233 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم