2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826812 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 السعودی مِنَ الگروه 

😂😂😂😂

اَلْسُعودی فی رِخنَته عَلی الگروه اللاغری 🤪

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

ب# امید_لاغری _بچه های تاپیک😎

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
عضو جدیو نمیگیرین عایا؟؟

چرا عزیزم میگیریم 

وزن الانو وزن هدفت رو بگو 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قلبت مهربونه 🥰ببین اونم خداییش خیلی هوامونو داره اما فکر کنم از سیاستشه دلش میخواد تو مشتش باشیم رو ...

کلا رفت آمد زیاد خوب نیست هرچی در حد اعتدال  اگه هر روز میرفتی الان یه روز درمیان کن بعد سه روز یه بار بعدم هفته ای یه بار تو بحثاشونم سعی کن شرکت نکنی هرچی کم حرف تر بهتر لبخندم از صورتت محو نشه

ببین  نسلای قبل ما همه زیر سلطه مادر شوهر وپدر شوهر بودن برای همین پسر دوست بودن به شدت چون رئیس وهمه کار میشدن بعضی خانواده ها که از سلطه دخالت ظلم های خانواده شوهرشون خیلی اذیت شدن صدمه دیدن برای بچه های خودشون دیگه خوب شدن گفتن خودمون خیلی  اذیت شدیم بجه هامون عروسامون اذیت نشن ولی بعضیها تازه نسل قبل الگو کردن عقده اشون بیشتر سر بقیه درآوردن که بازم این قضیه برمیگرده به ذات طرف

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ب# امید_لاغری _بچه های تاپیک😎

❤️👌😘

ما_میتوانیم# 💪🏻

‍ ‍ 

😂😂😂😂 اَلْسُعودی فی رِخنَته عَلی الگروه اللاغری 🤪

سلام چند کیلو باید کم کنیم السعودی بشیم به قول شما.کلا قوانین صعودتون چه جوریه 

راستی چالش چوب چجوریه😅

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
وزن ۷۸ وزن هدف۷۰

گروه آبی هستی سرگروهت @donyay_kochak  هست 

توضیح جامع رژیم  رو هم حتما بخون 

موفق باشی 🌸