2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
❤❤❤❤ خوبه عزیزم حالا چون واسه هوس خوردی طوری نیست اما زیاد پلو نخور تا شکمت زود جمع بشه  فردا ...

باشه گلم ....اره یادمه 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

عکس پروفایلم عوض شد هوراااا

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@donyay_kochak  

گزارش#  

سلام عزیزم خسته نباشی

ناشتا اب

صبحانه:ارده.شیره.کنجد.سنگک (۲۱۱ کالری)

م.و:زردالو (۸۳ کالری)

ناهار:ابدوغ خیار.لواش.سبزی خوردن.سنگک.پنیر (۳۰۰ کالری)

م.و:چای.خرما خشک.هندوانه.تخمه افتابگردان(۳۱۴ کالری)

شام:ماکارونی ۵ ق.سبزی خوردن (۲۲۶ کالری)

م.و:شیر (۱۸۷ کالری)

کالری مجاز ۱۴۴۰

کالری مصرفی ۱۳۲۴

اب ۱۰ لیوان

وزرش ۱:۴۵ دقیقه ورزش هوازی.قدرتی

چالش 🖒

انگیزه

عروسی برادر شوهر نزدیکه😨

خودم را دوست دارم 

چونبهترینم😎

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@sepiiiiiideh  

سلام  عزیزم 

صبحانه نون پنیر گوجه خیار چای ۳۰۰کالری

ناهار پلو با ماهی با سالاد با خرما

شام سیب زمینی کبابی 

میانوعذه ها چای گیلاس البالو بادام هندی و پسته تخمه افتاب گردون ۱۰گرم چیپس و کلوچه

مجاز۱۶۲۴مصرفی۱۷۰۰

ورزش پیاده روی فقط 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

@شیرین_آردا  

سلام عزیزم ببخشید من خیلی دیر گزازش میدم‌مجبورم منتطر بشم کوچولوم بخوابه

گزارش# ۹۹۰۳۲۳

صبحانه سنگک پنیر کره محلی حلوا چای ۶۵۰

میانوعده عصر هلو زردالو گیلاس ۲ ق بستنی سنتی ۲۵۰

شام ۱ ق برنج ۱.۵ کف دست سنگک ۱ لیوان ماست محلی و نصف ران مرغ ابپز ۴۰۰

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی حدود ۱۳۰۰

ورزش نیم ساعت پیاده روی 

یکساعت هم کارهای خونه روی دور تند😅

چالش قند رو امروز نتونستم متاسفانه رعایت کنم

چالش چوب

مسگری هم انجام دادم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
چرا گزارش ندادی دیش گلم 

سلام ببخشید خوابم برد خونه مامانم بودم اومدم خوابیدم الآنم از صبح بیرونم چشم هام به زور باز مونده نگین جان ببخشید بابت دوروز 😘😘😘😘

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام الهه جون سرگروه جایگزین گروه زرد منیره جان  هستن   @گل_کادوپول     فق ...

سلام عزیزم باشه دستت دوتاتون درد نکنه 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام‌بچه ها حوونم بچه ها من شوهرم دیگه نمیذاره گوشی دستم باشه  ولی اگه اوضاع بهتر شد حتما میا ...

وای مینا جونم چقدررر نگرانت بودم دختر 😭

اشکال نداره عزیزم ممنون که خبر دادی ایشالا زود همه چی درست بشه و بیای بازم 😘❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گزارش# @pari95     صبحانه:نان یک کف دست با کره و مربا ۷۲کالری ناهار ۱۰قاشق استامبولی ...

با اجازه سرگروه قرمز 

اگه هوسه یه قاشق بسه 😆 سه قاااشق پلو واسه شام 🤨 

با اجازه سرگروه قرمز  اگه هوسه یه قاشق بسه 😆 سه قاااشق پلو واسه شام 🤨

سلام الهه جونم میگم من کالری مجازم ۱۴۴۰ واسه ماه رمضون فستمو ۷۰۰ میبستم کالریمو ۱۳۴۰ تا کردم نمیشه الانم ۱۳۴۰ باشه و فستم ۵۰۰؟۱۴۴۰ زیاده

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
توی کدوم لیست؟

توی لیست گروه نارنجی. من تو لیست هستی جونم ندیدمتون

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@بامدادخمار     الهه میگم من قراره بعد کاهش وزنم اقدام کنم برا بارداری از الان ک فکرشو ...

اگه میخوای اقدام کنی که باید حتما وزنتو کم کنی که بعد زایمان فقط اضافه وزن بارداریتو کم کنی الان مثلا ۲۵ کیلو اضافه داشته باشی ۱۵ تا هم واسه بارداری حساب کن میشه ۴۰ کیلو بعد زایمان ۴۰ کیلو رو کم کنی خیلی سخته ولی اگه اضافه وزنتو کم کنی و بتونی چند کیلو هم زیر وزن نرمال بشی بعد زایمان کم کردن هفت هشت کیلو خیلی راحت‌تره به اضافه فشار خون دوستیت بارداری و نفس تنگی و آمبولی بعد زایمان و .. که اضافه وزن زیاد سرت میاره 

من با وزن ۴۹ باردار شدم اخرش ۶۴ بودم بلافاصله بعد زایمان ۷ کیلو وزن بچه و کیسه اب و .. کم شد شدم ۵۷ الان ۵۵ شدم ۶ کیلو دیگه کم بشم میشم مثل قبل بارداریم 

رژیم_بارداری# اینو بخون 

@شیرین_آردا     سلام عزیزم ببخشید من خیلی دیر گزازش میدم‌مجبورم منتطر بشم کوچولوم بخوا ...

عزیزم همه چی عالیه حتی بستنی تم چن وقت یه بار اشکال نداره فقط سعی کن دوتا کربو رو تو یه وعده نخور🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋