2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836843 بازدید | 290067 پست
 چیپس و پفک را مث بستنی ممنوع کردی😁😁😁

توروحت سمیه😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ن ب خدا اصلن لب نزدم و نمیزنم..الانم داره تخمه میخوره..منم ک اینجام

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ایشالا میشی به زودی دهه ی 70 خیلی نفس‌گیر نعلتی

مرسی قربونت اره بخدا گرم گرم میرم پایین 😵😵😵

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

سلام. دوستان عیدتووون مبارک 🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸

گزارش#  

حلقه. یک ساعت 

3 ست 10 تایی جلو بازو 

3 ست 10 تایی پشت بازو 

3 ست 10 تایی پرس سینه 

3 ست 10 تایی پرس سینه از بغل 

3ست شنا روی دیوار

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام عزیز دلم😍😍😍😍😍 ن مگه میشه ول کنم...ب خدا دیگه پشت کردم ب چاقی الانم شوهرم کلی چیپس و پفک ...

سلام مینا جون امیدوارم صحیح. و سالم برسید سفر بیخطر 

هم چنین بهت خیلی خیلی خوش بگذره. میدونم عزیزم رعایت میکنی رژیم رو 😘😘😘😘😘😘😘

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام عشقم مرسی که به یادم هستی منم از دیشب اومدم خونه پدر شوهر شهرستان امروز که فست نگرفتم 😭😭😭 ...

سلام عزیزم بهت خوش بگذره گلم. ولی توروخدا مواظب باشی نزار زحمت هات هدر بره خدای نکرده 

عیدت هم مبارک 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اینکه تو نرم افزار بشقاب چطوری مواد غذایی رو اندازه بگیریم به گرم 

با ترازوی آشپزخانه. دیجیتالی باشه دقیق تره

شادلین عشقم نبینم غمتو عزیز دلم😞😞😞😞 انءشالله ک هرچی صلاح خودتو و خانوادته پیش بیاد عزیزم😘😘😘ه ...

زیبا جونم ممنون بابت دعات 

توروخدا برای بابا و مامانم دعا کن هر دوشون باید عمل کنن عملشون هم راحت نیست بخدا خیلی ناراحتم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زیبا جونم ممنون بابت دعات  توروخدا برای بابا و مامانم دعا کن هر دوشون باید عمل کنن عملشون هم ر ...

درست میشه عزیزم توکل به خدا🙏ایشالله ۱۲۰سال سایه پر برکتشون بالا سرته خوشگلم نگران هیچی نباش

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام مینا جون امیدوارم صحیح. و سالم برسید سفر بیخطر  هم چنین بهت خیلی خیلی خوش بگذره. میدونم ع ...

فدای تو دوست خوبم😍😍😍

ممنون عشقم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

زیبا جونم ممنون بابت دعات  توروخدا برای بابا و مامانم دعا کن هر دوشون باید عمل کنن عملشون هم ر ...

انشالله ک هزار سال دیگه سالم تندرست درکنار خانواده باشن😍😍

نگران نباش عزیز دلم