2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست

@مهدیه24  سلام سرگروه مهربونم وقتت بخیر

گزارش امروزم

صبحانه :۳ کف دست نان تافتون + یک عدد تخم مرغ نیمرو =۲۵۰

میان وعده :چای دارچین عسل =۳۱

ناهار : ۳ کف دست نان تافتون + نصف تن ماهی + کاهو + ۵ زیتون =۳۹۸

میان وعده : چای +پولکی + ۶ خرما + یک قاشق شیره انگور + یک ق م ارده+ یک سوم دونات =۲۶۳

شام :۸ قاشق شوید پلو + فیله ماهی سوخاری + ترشی سیر +۲ زیتون=۳۰۸

میان وعده = چای نبات دارچین +یک خرما =۵۹

کالری مجاز :۱۳۰۰

کالری مصرفی =۱۳۱۲

دولیوان سهمیه شیردهی✔

مولتی ویتامین ✔

چالش چوب ✔

ورزش✔ : ۴۵ دقیقه رقص +یک ربع قدرتی شکم و پا 

انگیزه#  خودمو دوست دارم چون خیلی وقتا خدا رو کنارم حس میکنم -و نحن اقرب الیه من حبل الورید  😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها منو یه راهنمایی کنید ،دخترعمه م برا پسرش که هم سن پسرمه تولد دورهمی گرفته فردا،چن بار به شوهرتم گفتم اصلا اجازه نمیده بخاطر کرونا،منم ناراحتم.میدونم ریسک داره اما از یه لحاظم پوسیدیم تو خونه😥😥😥😥

عزیزم خداروشکر که بهتری منم دیسک شدید گردن دارم دیگه باید مداراکنیم باهاشون

توهم کمر خیلی بدتر میخوای آدرس دکترمو بدم بری خیلی خوبه خیلی ها جواب گرفتن😊

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
بچه ها منو یه راهنمایی کنید ،دخترعمه م برا پسرش که هم سن پسرمه تولد دورهمی گرفته فردا،چن بار به شوهر ...

بنظر من نرو خیلی خطرناکه الان وضعیت دوباره بد شده خدای نکرده بگیری چی؟

تو خونه نشستن بهتر از مریض شدنه ک😳😳😳

@مهدیه24‍ جان خوبی من کالری شماری کردم حالم خوب نیست میام کالریمو میزارم حتما

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
بچه ها منو یه راهنمایی کنید ،دخترعمه م برا پسرش که هم سن پسرمه تولد دورهمی گرفته فردا،چن بار به شوهر ...

به نظرم نرو.توی یه عروسی که زیادم شلوغ نبوده،پنجاه نفرکروناگرفتن

راستی مرضیه جون،وزنت الان چنده؟تو تثبیتت وعده یا روز آزادم داشتی؟

عشقم من یکم بعد تثبیت کروناگرفتم بشدت لاغر شدم زیر چشام گود افتاد خیلی بدشدم شدم50حتی زیر50 الان رژیم نیستم ولی سالم خوری و ورزشمو دارم چندروز قبل وزن کردم53 بودم من وزن ایده آلم که خودم راضیم55به اون برسم یکمم بهترشم بعدبازمیرم تثبیت

توهم کمر خیلی بدتر میخوای آدرس دکترمو بدم بری خیلی خوبه خیلی ها جواب گرفتن😊

عشقم نیستم شهرشما من خیلی وقته دارم نزدیکه5ساله ولی چون مراعاتشو میکنم اذیتم نمیکنه خداروشکر فقط وقتایی که کتاب میخونم حواسم نیست دردمیکنه

بنظر من نرو خیلی خطرناکه الان وضعیت دوباره بد شده خدای نکرده بگیری چی؟ تو خونه نشستن بهتر از مریض ش ...

باشه،با این دخترعمه هم خیلی صمیمی هستیم،اما چاره نیس ،نمیرم.مامانم میره اما😳😳تو فامیل از بعد کرونا نداشتیم دورهمی،این اولین بار بود ،