2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832866 بازدید | 290067 پست
من عشقم 

عزیزم گزارش دیشبم را ندیدی

خوبی؟ 

من هواسم نیست نمیدونم میای یا ن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مثل همین جا بود ولی کالری شماری نمیکردم 

کالری شماری نمیکردی چجوری پس مثل همینجا بود ؟؟؟ 

عزیزم روزانه هشت لیوان اب اشکالی نداره میتونی تو اب زیره بریزی کمی ، زیاد نوشیدن اب فقط برای بیماران قلبی و دیالیزی مشکل داره 

من نمیدونم که قبلا چند کالری مصرف میکردی ولی احتمالا کم خوری میکردی و کالری پایین داشتی و صد در صد کالریت به اندازه ی الان نبوده و‌ چون الان کالری رژیمت بالاتر هست نسبت به قبل و بخاطر همین وزنت کم نمیشه 

✅اینهفته رژیم شوک بگیر 

✅ورزشت رو تغییر بده اول قدرتی بعد هوازی مدت و شدتش رو هم بیشتر کن 

✅مولتی ویتامین اجباریه 

✅موارد کم نشدن وزن و توضیح امضامو حتما بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم بد دور عاشق تو ام  فدا مداتم  بی برو بیا  درد و بلا بجونم تو کف جشم ابروتم بخد ...

قربونت شکوه جونم دور از جونت عشقم 😘😘❤️❤️❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
زنده باشی گل انشاءالله به سلامتی بری وبرگردی خیلی هم خوش بگذره😍😍😘😘

😘😘❤️

عزیزم تاپیکت قفل بود نشد پست بزارم اینجا ازت تشکر میکنم ممنون گلم لطف داری 😘❤️  ادامه بد ...

یا خود خدا😟😟 از این همه پیام چطوری اینو پیدا کردی ننه

گرخیدم که😬🥴

🙆‍♀️شلیک نکن قول میدم نخرم، تا نخورم چشم

فدات بشم مهربونم 💋💋💋

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

کجا میخوای بری الهه؟😭😭😭😭😭

😘❤️ زود میام 

دلم تنگ شده 😭😭

بهترينارو ميخوام برات عشقم💋💋💋

قربونت عزیزدلم 😘😘😘😍😍 

راستی منم دلم خیلییی تنگ میشه 😭

اگه به صلاحته دعا می کنم موفق بشی عزیزم دوست دارم❤❤

ممنون عشقم 😘😘❤️

سلام عشقم اومدی😀

سلام اره ولی دارم میرم باز 😅😅☹️

یا خود خدا😟😟 از این همه پیام چطوری اینو پیدا کردی ننه گرخیدم که😬🥴 🙆‍♀️شلیک نکن قول میدم نخرم، ...

😈😈 پلیس فتا حواسش به همه چیز هست 😂😂

افرین نخر حیفه اینهمه تلاش میکنی 

ب سلامتی بری،خداپشت وپناهت باشه😍

قرربونت عشقم 😘❤️❤️

اخیششش پیامارو خوندم 🐛🐛🐛 درونم خوابید 😅😅

خیییلی دلم تنگ شده بود خیلیییی دوستتون دارم خیلییی برام دعا کنید که کارم رو روال باشه و موفق بشم بامداد خمار عاشقتونه# 😍😘❤️ ببخشید که کم میام بازم وقت کنم حتما میام سر میزنم 🏃🏽‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز