2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836822 بازدید | 290067 پست
@شیرین_آردا     سلام عزیزم گزارش# صبحانه👈۳ عدد خرما +۱لیوان چای+۱۰گرم کنج ...

سلام جانم. چالش حذف قند اجباریه اختیاری نیس که بگی انجام نشد پلو خیلی خوردی هم ناهار هم شام. کالریتم حتما پر کن.  شیر بخور   قدرتی هم برو اون چیزایی برو که به کمرت فشار نیاره. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
 سلام جانم. چالش حذف قند اجباریه اختیاری نیس که بگی انجام نشد پلو خیلی خوردی هم ناهار هم شام. ک ...

سلام میدونم اجباریه دیه شد ببخشید 😔

یعنی اگه قند بخورم وزن کم نمبشه؟؟؟

میشه اینو برام توصیح بدی

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گزارش#   صبحانه=— ناهار=٥ عدد دلمه ، يه كفه دست نان لواش ميان وعده=٧ عدد گوجه سبز شام =نصف ...

پسرفت میکنی تو😒 کالری مجاز و مصرفی؟؟ 

آب؟؟

مهم ترین وعده رو که کلا نمیخوری اگه نخوری متابولیسمت میاد پایین. اصلا راضی نیستم ازت واقعیتش. احساس میکنم منم سرکار گذاشتی! مطمئنم که کالریتم پر نکردی. ما داریم لاغر میشیم خودکشی که نمیکنیم😕

اگه باهات اینجوری حرف میزنم دوس ندارم ناراحت بشی فقط دوس دارم بخودت بیای و سالم لاغر کنی🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
فداتشم😗😗.خوبه خداروشکر ب خیر گذشت.وایی خیلی روزه وحشتناکی بود خیلیی اصلا برادرشوهرم انگار خودش نبو ...

خداروشکر🧡

سلام

عاي عم خواننده خاموش

ببخشيديك سؤال داشتم من امشب علاوه بركالري مصرفي يك كفگيرباقالي پلوخوردم بخاطرعذاب وژدان نيم ساعت اضافه ورزش كردم كه شامل:

يك ربع حلقه

ده دقيقه چالش شكم وپهلو

پنج دقيقه رقص

ميخوام بدون اون يك كفگيرپلوسوخت؟؟؟؟؟

سلام میدونم اجباریه دیه شد ببخشید 😔 یعنی اگه قند بخورم وزن کم نمبشه؟؟؟ میشه اینو برام توصیح بدی

چالش گذاشته الهه! ربطی به کاهشت نداره

@شیرین_آردا  

سلام خوبی 

میگم من این دیشب انتن نداشتم و خونه نبودم امشبم برنامم میزارم فقط شرمنده من امتحانام داره شروع میشع

نمیتونم تو سایت همش ان باشم

سحری : خرما + چایی = 60 کالری

افطار : برنج 3 قاشق + مرغ = 200 کالری

میان وعده هم نخوردم

اب 6 لیوان

چالش شکم

کالری مصرفی 260

مجاز 1390

کالری سوخته 200

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
سلام عاي عم خواننده خاموش ببخشيديك سؤال داشتم من امشب علاوه بركالري مصرفي يك كفگيرباقالي پلوخوردم ...

اره بابا

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

۳/۱ 

ص:نان وپنیر وخرما ۳۵۰

افطار:یک لیوان شیر و خرما ۲۰۰

ش:چلو گوشت و پلو ۵۰۰

م وعده :آلو خیار هندوانه ۲۵۰

۸ لیوان آب چالش شکم و حذف قند ۴۰ مین ایروبیک

مصرفی ۱۳۰۰

مجاز ۱۳۵۰

انگیزشی# :زندگیت از یک جایی  تغییر میکندکه یکبار برای همیشه تصمیم میگیری تغییر کنی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند
سلام عاي عم خواننده خاموش ببخشيديك سؤال داشتم من امشب علاوه بركالري مصرفي يك كفگيرباقالي پلوخوردم ...

من دیشب اخر شب چند تا دونه پفک خوردم کالریشو رو کالری فردا حساب کردم،شما هم همینکارو کن

💕💞