2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829383 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخطار ندادم تذکر دادم😂

فک کردپ ممنونی از نظمم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام عشقم قربونت 😘❤️ مهمون داشتم 

خسته نباشی عزیزم، 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
نه عزیزم اشکال نداره خوبه   کربو شماری نمیکنیم که با یه وعده هم چاق نمیشی و اینکه طبق کالریت ب ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر من الان وزنم 96 شده هدفمم 80کیلویه فکرکنم الان باید گروهمو عوض کنم درسته؟

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
نخسته عشقم😍😍😍 عکس میگرفتی الهه 😆😆😆😆

بابا انقدر پسرم غررر زد از یسری غذاها که اماده بود یادم رفت بقیه رم سر میز روم نشد عکس بگیرم جلوی مهمون 

فقط از چیز کیک عکس گرفتم 😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم 😘❤️  سپیده عروس پاگشا کردم سه مدل غذا و دوتا سالادوپیش غذا و دسر درست کردم با بچه کوچیک د ...

حتما ۴۰بار این میون پوشک عوض کردی وشیر دادی😆

خسته نباشییی

منم دیروز مهمون داشتم با محیا دهنم صاف شد کاملا🤐🤐🤐

یا جیش میکرد یا به میخواست یا اب یاگریه میکرد😒😏

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم وقتتون بخیر من الان وزنم 96 شده هدفمم 80کیلویه فکرکنم الان باید گروهمو عوض کنم درسته؟

قدت چنده ؟ چرا هدفت ۸۰ هست نمیخوای کمتر بشی ؟ 

خب الان ۱۶ کیلو اضافه داری و باید بری زرد 

یعنی یهو از قرمز پریدی زرد ؟ چرا پس قرمز بودی و بنفش نبودی 🤔

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
حتما ۴۰بار این میون پوشک عوض کردی وشیر دادی😆 خسته نباشییی منم دیروز مهمون داشتم با محیا دهنم صاف ...

😂😂 اره خوب درک کردی 👌

تازه غر میزد که چرا با من بازی نمیکنی 😍😂

اون هفته شنبه بودی اینجا به من گفتی نزدیک پریودی علاامت پری بزنم حالا من گشتم اما پیدا نکردم .....‌ ...

امروز روز چهارمشه 😐میخای عکس بدم باورکنی😂😂😂همین هفته بود گلی .ک ۶۴.۶۰۰ بودم.گفتم نزدیک پریودیمه ورزشم نداشتم گفتم خانوم نیومدخ هنوز 😂

خدایا شکرت

قدت چنده ؟ چرا هدفت ۸۰ هست نمیخوای کمتر بشی ؟  خب الان ۱۶ کیلو اضافه داری و باید بری زرد  ...

قدم 170نه دیگه همون هشتاد کمتر نمیخوام    بیست وسه کیلو اضاف داشتم    فکرکنم ازهمون اولم باید میرفتم بنفش احتمالا درسته؟

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80

گزارش# سلام من به سپیده بانوی بنفش💜💜

ص👈عسل،خامه،نان،شیر،(۴۰۰)

ن👈آش جو+کشک(۴۰۰)

م و👈شیر،پسته،بادام زمینی،موز(۳۵۰)

ش👈کتلت+سالاد،روغن زیتون(۴۵۰)

🛑مصرف آب ۹لیوان🛑

🛑چالش شکم رعایت شد🛑

🛑چالش حذف شکر رعایت شد🛑

🛑مولتی مصرف شد 🛑

💜ورزش 👈یک ربع تردمیل+قدرتی با چوب💜

💜مصرفی مجاز👈1600💜

من_خودمو_دوست_دارم#  

دست هامو دوست دارم وبه لطافت شون اهمیت میدم‌ امروز یک مرطوب کننده خوب برای حفظ و زیبایی دست هام خریدم و بهشون هدیه دادم تا همیشه زیبا بمونن

@sepiiiiiideh‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌