2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829383 بازدید | 290067 پست
خداکنه عزیزم مشکل ناباروری داریم  اسپرم های همسرم کامل نیست

انشاءالله ک جواب میگیری عزیزم،، پیاما رو داشتم میخوندم متوجه شدم

استرس و نگرانی هم نداشته باشین توکل برخدا ایشالا زودی دامنت سبز میشه و قندعسلتو بغل میگیری،، حتما دعات میکنم😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
انشاءالله ک جواب میگیری عزیزم،، پیاما رو داشتم میخوندم متوجه شدم استرس و نگرانی هم نداشته باشین توک ...

مرررررسی قشنگم

بیشتر میترسم تا استرس داشته باشم

بخاطر همسرم میرم بیمارستان و این همه عذاب رو تحمل میکنم 

چون خیلی نینی دوست داره

البته منم دوست دارم ولی به درد ها فکر میکنم ترسم بیشتر از عشقه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرررررسی قشنگم بیشتر میترسم تا استرس داشته باشم بخاطر همسرم میرم بیمارستان و این همه عذاب رو تحمل ...

الهی عزیزم ایشالا این آخرین بار باشه ک بری و جواب بگیری و چشمتون روشن شه،، خدا بهت سلامتی دو چندان بده و صبر ک از پس این روزا هم بربیای

میفهمم چی میگی گلم،، کاش کاری از دست ما بر میومد، انشاءالله بحق این روزای ماه رمضون جواب بگیری و دلت شاد بشه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
الهی عزیزم ایشالا این آخرین بار باشه ک بری و جواب بگیری و چشمتون روشن شه،، خدا بهت سلامتی دو چندان ب ...

ممنونم ان شاء الله 🤩🧿

مرسی مهربون جان😘😘😘😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خدا حفظش کنه🧿 😍 ممنون قشنگم چشم سنی ندارم تجربمم کمه  ولی دردش خیلیه من تحمل ندارم😫  ...

پس اگه سنت کمه که اصلا نگران نباش

چندسالته ننه🤕

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من همونم که زن داداش شکوهم آشنام ضامنم شکوه میشه همون که با لطف وعنایت الهه از سینگلی دراومدم🙉😁رمز ...

رهاجون تویی؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عهههههه زنداداش شکوه بودی؟؟؟نمیدونستم خدایی. منم زنداداشم اینجاست. چ خووووب. خوبه قبولی. بپر بیا ...

سهیلاااا جون شکوه جون زن داداش نداره😃

باید همین کارو بکنم راستی من جمعه ها به خودم استراحت میدم ورزش نمیکنم یعنی 6 روز ورزش 1روز استراح ...

نه خوبه 👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
پس اگه سنت کمه که اصلا نگران نباش چندسالته ننه🤕

21 سالمه 

ولی وقت کمه 

روز به روز وضعیت بدتر میشه 

اگه همسرم اسپرم هاش صفر بشه دیگه نمیتونم امیدی داشته باشم 

چرا من کم نمیکنم

جونم در اومد😥

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چند روزه گردن و کتفم گرفته مردم و زنده شدم بارها یادت کردم خیلی سخته و دردناک،، الهی ب حق این روزا ح ...

ای جانم ممنون 

انشاالله 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@مهدیه24   گزارش# کالری مجاز 1360 کالری مصرفی1232 صبحانه: 2 کف دست نون بربری+ 5 گرم کر ...

وای منم از هشتگهات انگیزه گرفتم👏🏻👏🏻👌🏻

گزارشتم خیلی عالی بود

خیلی خوبه که توی مهمونی ادم مواظبت کنه😉

زرد_نمونه# 💛🌼

@sepiiiiiideh

سلام آبجی ❤️ 

50 دقیقه پیاده روی 

چالش شکم 

20 دقیقه قدرتی 

آب و دمنوش 20 لیوان شاید هم بیشتر😯وکیوم هم انجام دادم 

درازنشست 3 ست 20تایی 

من عاشق خودمم چون خیلی باگذشت 

چه لذتی داره وقتی شوهرم بهم نگاه کنه بگه چقدر خوشتیپ شدی 😍😍😍👩‍❤️‍💋‍👨

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
پس اگه سنت کمه که اصلا نگران نباش چندسالته ننه🤕

مهدیه جون حلقه خریدم 

لعنتی خیلی درد داره 

نمیتونم زیاد بزنم