2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
@mahdis_joooooon       https://www.instagram.com/p/B-t1lwxhfCa/?igshid=57rp4w ...

آره همین قسمته عزیزم

ممنون😘

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
کاربری ها بیشتر سال 96بود مسخرس یعنی سه سال پیش کاربری ساخته بودن برا صبح امروز     خود ...

اره اینم هست.. 🤔

هر جی هست ، نی نی یارا زیر بار هک کردن نمیرن، 😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بهههه😋🤤 خودت درست کردی؟ 

نه عزیزم این عکس نتیه .قراره برام سوغات بیارن واسه عید

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

🔅⭐🔅⭐🔅⭐🔅🔅⭐⭐🔅🔅⭐⭐🔅⭐🔅⭐🔅⭐

🌈سحری: (۶۰ گرم کاهو+۲ خیار +۲گوجه،، با یه قاشق سرکه سیب و فلفل سیاه و نمک) +۲تخم مرغ آبپز=۲۳۵کالری

🌈افطار: ۱۵ گرم پنیر+۲ خرما+۲ گردو+۱ قاشق عسل+۴گرم کنجد+کاهو+۳۰ گرم تافتون=۳۲۸کالری

🌈شام: ۱ لیوان شیر دارچین با یه قاشق عسل=۲۰۰کالری

🌈میانوعده: ۳۰۰گرم هندونه+۱ لیوان آب هویج+۱۵ گرم پسته =۲۵۴کالری

کالری مجاز ۱۲۲۲🌞

کالری دریافتی ۱۱۰۰ ک پرش میکنم🌞

🚰چالش ۸ لیوان آب️✔

🚫چالش حذف قند و شکر ️✔

💟چالش درازنشست️✔

💟ورزش ۴۵ دقیقه پیاده روی،، روز دهم که روز استراحت ۳۰ روز تناسب 😎😎

خودتو_دوست_داشته_باش# دستامو دوسدارم چون انگشتای کشیده ای دارم بازو خوش فرمی دارم و ازش لذت میبرم💪🌹

چالش_انگیزه# خداجون گفته بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید🌹🌹ب همین خاطر دوست ندارم چاق شم آدم اسراف گری باشم،رژیم میگیریم و ب اندازه نیازم غذا میخورم،زیاد خوردن یعنی اسراف کردن نعمتها،، و از نعمتهای خدا سپاسگذاری میکنم🌹🌹

به حکمتش دل بسپار 🌿

ورزش روز هوازی و قدرتی 

۱۵دقیقه حلقه زدم 

حرکت چرخش پهلو دوتا۳۰تا

حرکت درازونشست دوتا ۳۰تا

حرکت پهلو بغل دوتا۳۰تا

حرکت زیر شکم دوتا۱۶تا 

حرکت درازونشست کامل دوتا۸تا

@سمیه1396

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
اره دیدم اسمشو ممنون عزیزم لطف داری. مرسی من روز اولمه شوق دارم. ببخشید شماچیا میخوری وچه ورزشایی و ...

سالم و کم میخورم.مثلا هر وعده بین 2 تا 3 کف دست نون تافتون میخورم که 2 وعده هست با خورشت.آبگوشت و ...و یه عالمهههه سبزی.چند واحد میوه.خرما.مغزیجات که معمولا بادام زمینی یا بادام سنگی و کشمش هست مثلا از هر کدوم 5 گرم اگه کالری اضافه بیارم نصف قاشق روغن زیتون غیر کارخانه ای و 8 لیوان آب. کلا گرسنگی کاذب داری آب بخور

فدای تو بشم واقعا دستتون درد نکنه،،، سهیلا جونم واقعا ماه هستی و امیدوارم منم ب نوبه خودم بتونم قدرد ...

عزیزدلمی تووووووو

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
۲/۲۹ @مامان_الیساهستم     ص: تخم مرغ آبپز .خیار گوجه نان لواش سه کف دست ۳۰۰ افطار :یک ...

👍👍👍👍

حتتتما کالریتو پر کن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم من امروز اصن حس ورزش ندارم تازه ناهار برنجم خوردم😢چیکار کنم یه دارو گیاهی دکتر داده هروقت او ...

دارو برای چی بهت داده عزیزم؟؟

وقتی بهت نمیسازه نخور. باور کن اکثرررر دکترا الکی دارو نیدن.تشخیص درست نمیتونن بدن.

پاشو برررقص. قرررررش بده. من تازه از پیاده روی اومدم. دوش گرفتم.چایی عصرونه مم خوردم.الان میخام پاشم قرررررش بده.

بدو منتظرم هاااااا💃💃💃💃