2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829300 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای موهات تاثیر داشته؟

اره عزیزم 

البته ماسک شنبلیله هم گزاشتم ک خیلی عالی بود واسه مو ب همه هم پیشنهاد میکنم ریزش را کم میکنه و مورا تقویت

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@مامان_الیساهستم     گزارش#   سلام عزیزم این هم گزارش امروز کالری مجاز1340 کال ...

خیلی عالیه گلم👌👌👌👌.

کالریتو پر کن حتما.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم برای موهات تاثیر داشته؟

ماسک# شنبلیله
اول اینکه از عطاریا تخم شنبلیله بگیرین. بیارین حدود یک تا دوقاشقشو با خردکن آسیاب کنین و یک تا دو لیوان آب جوش بریزین روش و هم بزنین. بذارین ۸ ساعت بمونه تا لعاب بندازه و هر یه ساعتم همش بزنین. بعد از ۸ ساعت از صافی ردش کنین. ( من ریختم تو یه توری و فشارش دادم تا مایع ژله ای از تخما ریخت تو ظرف) اصلا نذارین تخما بریزن چون اگه بچسبن به موهاتون به زحمت کنده میشن.
حالا یچیز لزج تو ظرف دارین که به ریشه و همه ی موهاتون بمالینش.  موهاتونو بپوشونین بذارین سه چهار ساعتی بمونه بعد  موهاتونو بشورین.
حتما روز قبل حموم رفته باشید که مو چرب و کثیف نباشه
بعد از ماسک هم فقط آبکشی کنید و شامپو نزنید
حدود دوماه هرهفته تکرار کنین این ماسکو.
جلوگیری از ریزش مو، رشد دوباره ی مو، ضخیم کردن مو هم از تاثیراتشه.

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام خوبی گلم به سلامتی زایمان کنی🙏جاری منم ازمرغ بدش میومدبچه اش دخترشد😍😍من دخترخیلی میدوستم😍😍 ...

فدات بشم عزیزم❤️❤️❤️😍😍

انشالله ک سالم باشه بعدش دختر🙏🏻🙏🏻🤭🤭

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
سلام عزیزم خوبی 😘😘❤️❤️ اتفاقا چند روز پیش تگت کردم دلم برات تنگ شده بود 😍😍😍 ایشالا نی نی ...

فدات عزیزمهربونم❤️❤️❤️

منم همیشه بیادتونم😍😍❤️❤️❤️

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
اخی عزیزم .سونو ان تی را رفتی بسلامتی؟

نه عزیزم

الان ده هفته و دو روزمه

انشالله یکی دوهفته دیگه میرم🙏🏻🙏🏻😍😍

عزیرم حتما اون موقع صلاحت نبوده ،انشاالله هر موقع صلاحته یه سالم و صالحش را خدا بهت بده

مرررسی عزیزدلم.

خدا خودش داد.خودشم گرفت.

بارداریم خداخواسته بود .همون ناخواسته ای ک میگن.

من این کلمه ناخواسته رو دوسندارم اصلا.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام عشق من😍😍آخه وقتی وقت میذاری برام حیفه من وقت نذارم یه گزارش خوشکل بفرستم😘😘قربونت برمممممم

عزیزدلمی تووووووو.👄👄👄👄