2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829478 بازدید | 290067 پست

دوستان تو لیوان شیرم یه قاشق کنجد بریزم مشکلی که پیش نمیاد ؟؟؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم چرا ناراحت میشی گزارش میدم😁فقط چون شب احیاس شاید یکم دیر بشه عشقم 😘

💙💙💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
پس کالریو -۲۰۰کنم کالری مجازمـ میشه  960 مرسی عزیزمممم 😍😘 واسه بالابردن متابولیسمم چشم حتما

اره عزیزم وزن ضربدر بیست منهای ۲۰۰ و بالا بردن متابولیسم

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@هستی،بانو     سلام عزیزم من تا عید فطر دیگه نمیتونم رژیم باشم میتونم هنوز جز گروه باشم ...

اشکال نداره عزیزم بعد از عید فطر بیا باز تو گروه  

@هستی،بانو  ‍ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها هر وقت بودین بگین عکس ماه پیشو عکس امروزمو بزارم ببینین چقدر پام فرق کرده ولی پهلو شکمم نه ز ...

من الان هستم 

سلام من میتونم تو گروه گزارش بدم

سلام عزیزم عضو جدید نمیگیریم ❤️

امکانش هست دلیلش رو بدونم؟

عزیزم گروهبندی کردیم که گزارش برنامه رو سرگروه ها بتونن چک کنن که ایرادی نداشته باشه و چون تعداد بالاست سرگروه ها یه تعداد مشخصی رو وقت میکنن هر روز ببینن و چالش هم گذاشتیم اینجوری تاپیک بینظم میشه ❤️

خودت توضیح جامع برنامه رو تو امضام بخونی میتونی راحت رژیم بگیری 

اصلا شکلات خارجیا عشقن عشق نوتلا اونایی که گفتم دیگه دیگه هرضم به حضورت اون شکلات مثلثیا اسمشونو ...

چقد من😂 تو مني يا من توام😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

@سمیه1396  

سلام عزیزم

سحری 8 قاشق لوبیا پلو

افطار 3 تا دلمه 

یه قاشق کره بادوم زمینی

یه برش هندوانه

950 کالری

ورزش چالش شکم

40 مین پیاده روی

اسکات و حرکات با سن

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
سلام عزیزم عضو جدید نمیگیریم ❤️

الهه جون.من اندامم سیبی شکله،الانم که یه مدته فرمدهی باس،ن کار میکنم.چیکار کنم بالاتنه بزرگ و پاهام لاغره ،کدومو میزون کنم،میشه تا یه حدی برطرف شه این ناهماهنگی؟

میگگگگگم توی بارداری هم میشه این رژیم رو ادامه داد؟؟؟؟ @بامدادخمار    

⬅️ وزن ضربدر ۳۰ به اضافه ی ۵۰۰

❌ حذف فست فود و نوشابه

⭕️ محدود کردن برنج و شکر و شیرینی

✅ مصرف مواد مفید لبنیات میوه سبزیجات  پروتیین حبوبات مغزها و... 

💟 ورزش پیاده روی اهسته یوگا شنا البته زیر نظر دکتر باشه بهتره 

رژیم_بارداری#  

والا من نمیخورم خودم ولی بنظرم یه روز درمیون بخور مثلا روزهای زوج مولتی بخور فرد زینک

ممنونم گلم ❣️❣️❣️

راستي انقدر حالم بد بود كه نتونستم ورزشهام رو انجام بدم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
یعنی کسی دستور پخت سوپ چربی سوز نداره من درست کنم🤦‍♀️

سوپ_چربی_سوز#  

مواد لازم :

6 عدد پياز بزرگ – 2 عدد فلفل دلمه اي – 6 عدد گوجه فرنگي – يك عدد كلم سفيد متوسط – كرفس 380 گرم

طرز تهيه:

كليه مواد را خرد ميكنيم و در قابلمه اي بزرگ ميريزيم

آب را تا جائي كه همه مواد را در بر بگيره به آن اضافه ميكنيم

مقداري نمك به آن اضاف ميكنيم

مدت زمان پخت 45 دقيقه ميباشد

در يخچال نگهداري شود و هر زمان كه بخواهيد ميل كنيد به همان اندازه مصرف خود از قابلمه خارج ميكنيد و گرم ميكنيد

فلفل و ابلیمو به خوش طعم شدنش بسیار کمک میکنه