2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829325 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     راستی یادم رفت ورزش هارو بگم 500 ساق پا + 200 شنا روی دیوار + چالش ران و ...

نه گلم اشکالی نداشت...

ورزشااتم عالی بودش....👌👌👌

راستی هر شب دعوتید گفتی؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم یک سوال ؟باتوجه به کالری خیلی سخت پیش میرم بدنم ضعف میکنه وخیس عرق میشم بازم ادامه بدم طب ...

سلام گلم

کالری شماری ، دقیقا همون مقدار کالری مورد نیاز بدنتون را بهتون میرسونع، فقط سعی کنید حجم غذا را بیارید پایین ولی میان وعده ها را بیشتر کنید که گشنگی نکشید...و از همه مواد غذایی تو رژیمتون باشه ولی سالم..

اب هم ۸ لیوان در طول شبانه روز باید مصرف بشه+مولتی ویتامین

ورزش هم دارید؟؟

در حین ورزش  عرق کردن عادیع..

ولی فقط با کالری شماری اصلا عرق نمیکنه بدن..  دلیلش کالری شماری نیست...‌

وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ (این کالری شماری عادی هس واسه وزن کم کردن) کالریت را درست بستی؟

بچه شیرده دارید؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴  بچه ها لطفا همه این چند تا مورد رو بخونید  🔴 ...

👍🌸

اره گلم ببخشی من بیرون بودم دیر خوندم گزارشارو❤

اشکال نداره خوشگلم💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
سلام صبح بخیر  برای رویاهات بجنگ 👊💪 چون هیچکس جز خودت  این کارو برات نمیکنه 👍   ...

عالییی بود متن ات👌👌👌👌💪💪💪

علیک سلام🌸

قربونت برم جقدرشمادوستای مجازی از دوستای واقعی بهترید🥰🥰 بهتر که نه ولی بدنیستم ممنون

درست میشه انشاالله دوستم😞😢😢🤲🤲

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

گروه_نارنجی2#  

فردا روز وزنکشیه 😍😍😍😍

چندتا نکته📌📌📌📌📌📌برای افرادی که روزه نمیگیرند

۱_امروز نمک کمتر استفاده کنید

۲_پروتیین بیشتر استفاده کنید

۳_مواد قندی کمتر استفاده کنید

۴_قبل ۹شب شامتون رو بخورید 

5_از سبزیجات امروز بیشتر استفاده کنید 

6_آب ۸لیوان بخورید 

اگر قبل دورتون هست وزنکشی نکنید 

نکات برای روزه داران📌📌📌

1_سعی کنید آب و سبزیجات فراوون بخورید 

2_پروتیین زیاد مواد قندی کمتر استفاده کنید 

3_8لیوان آب یادتون نره 

۴_نمک کمتر استفاده کنید

5_وزنکشی دوازده ساعت بعد از خوردن سحریتون باشه

روزتون قبول🙏🙏🙏🙏

کسانی که نزدیک به پری هستند یا پری هستند امشب به من اطلاع بدن که فردا وزنکشی ندارن

وزنکشی بعد از اجابت مزاج ،ناشتا و یکساعت پس از بیداریتون باشه 

@راشل60 @khanomekhasss @shimagh @shimahamed @marshmallow444  

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@دوباره_زندگی   مائده جون شوهرم رفته خمیر مایه بگیره گفتن نداریم بهش خمیر ترش دادن چطوری باها ...

وای ببخشید من پنجشنبه و جمعه آن نشدم 

البته خمیر ترش هم تا حالا ندیدم 

حالا چی شد نتیجه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
@دوباره_زندگی   مائده جون شوهرم رفته خمیر مایه بگیره گفتن نداریم بهش خمیر ترش دادن چطوری باها ...

عزیزم خمیر ترش دقیقا معادل خمیر مایه عمل اومده، بکار میره

مامان من همیشه از خمیر قبلی برای دفعه بعدی اندازه یه پیاله کوچولو ، نگه میداره .

اینجودی همیشه خمیرترش اماده داره البته تو یخچال میزاره روشم سلفون میکشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵