2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829383 بازدید | 290067 پست
 باعاشه اول تو   بچه بودیم موهای همو میکشیدیم ول کردنی میگفتیم اول تو ول کن بعد اونی ک ...

خخخ ارهههه🤣🤣🤣

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
یعنی تو خونه پیاده روی جواب نمیده.؟  منم رونام خیلی گنده هستن😒 میخواستم شروع کنم تو خونه پیا ...

جواب میده عزیزم.

منتها من نمیتونم تو خونه میاده روی کنم.خونمم کوچیکه. ولی بیرون باشه هم تند میری هم بیشتر میری.

من هر روز میرم پیاده روی.گروه داریم اونجا.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا ببین چه کردم همرو روانی کردم  @مهدیه23    

حالا کیا تگ کردی🤕🤕

خوبه دیدم

چه خوشگل چه باسلیقه👏🏻👏🏻مچکرم عزیزم دلم باز شد♥️♥️

چیپس وبامیه رو مثلا ندیدم🤪

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
 عا باسنت بترکه هی

خخخخخ...واقعا دارم نتیجه میبینم خیلی کیف میده ان شاءالله که تو هم زود به هدفت برسی عزیزم😊💪😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@عروسترکم     سلام خانوم😎 صبحانه لواش+پنیر +حلوا ارده۱۰ گرم+ی خرما ناهار سوپ ی ل ...

سلام‌عزیزم..🤗🤗🤗آفرین بهت ک اینقدر برنج کم خوردی و نسبت ب روزهای دیگه گزارشت خیلی سالم✅👌👌👌

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postI ...

چشم عزیزم ی نفر هنوز نداده وزنشو😪

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

خیلی خوبه که مصرف میوه وسبزیجاتت بالاست

لبنیاتم همینطور

یه گزارش عالی وبی نقص مثل همیشه

عالیییی👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

عزیزم اسم کوچیکت چیه؟

زرد_نمونه# 🥰

من یک عدد خانوم خونه دار و مادر خسته هستم😢😢

دخترم کلا کم خواب هست

الانم داره دندون نیشش درمیاد کم خواب ترم شده

به جز کم خوابیش من مشکل دیگه ای با این بچه ندارم خداروشکر

کی خواب بچه ها درست میشه؟ 😢