2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832866 بازدید | 290067 پست

@عروسترکم  

سلام خانوم😎

صبحانه

لواش+پنیر +حلوا ارده۱۰ گرم+ی خرما

ناهار

سوپ ی لیوان+۵ ق استانبولی +۳ ق ماست+کاهو

میانوعده 

موز+شیر

شام

سنگک ۳ کف+۲ ق مربا+ی ق خامه+شیر+۳ ق عدس پلو

مجاز ۱۹۰۰

مصرفی ۱۸۵۰

سلام گلم🌸 خیلی هم خرابکاری نکردی.. فقط اون دسرت را نمیخوردی یا فقط در حد ۱ قاشق ۲ قاشق. کافی بو ...

آره یک. کم بهتر شدم که بعدش تونستم بخوابم وگرنه خوابم نمیبرد🤕

آره دسر کار رو خراب کرد متاسفانه😢ولی حلوا رو کجای دلم بذارم که خوردم

میدونی اصلا دو روزه آب 8 لیوان نمیخورم فک. کنم به خاطر همون دارم خرابکاری میکنم همش توی رژیم😟

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بامدادخمار     عزیزم من150گرم ماهی روگذاشتم داخل ماهی تابه رژیمی،انگاری یه کمی باروغن خ ...

کالری خود ماهی رو بزن فقط ماهی سرخ شده نزن چون روغن نزدی بهش روغن خود ماهی بوده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه لحظه همه ساکت 🤫

هیس هیسسسسس🧐🔫😐

از اتاق فرمان دارن یک خبرایی میدن🤔

چی؟ میگن تولد یک جیگری فردایه🎇🎊🎉✨

حالا همه با هممممم👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧👨‍👨‍👧‍👦👨‍👨‍👧👨‍👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧

تولد تولد تولدت مبارک👩🎄

مبارک مبارک تولدت مباااااارک🎈🎉🎉

بیا 🕯️🕯️🕯️هارو فوت کن تا1000000سال زنده باشی🎂

حالا ازینا ازینا ازینا💃💃🕺

قررر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزمش؟🤷‍♀️

همینجا همیییییینجاااااا😂😂😂

خب وقت پذیراییه😋

لطفا به اندازه بردارین به همه برسه☺️

🍕🍟🍔🌭🥪🥙🌯🌮🥗🍿🍲🍝🍢🍱🍩🍪🍨🍧🍡🍭🍬🍰🥧

زیبا جونم تولدت پیشاپیش مبارک باشه عزیز دلم😘😘😍

@kiarash_mami  

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
مادرشوهر من خیلی مهربونه من الان نزدیک پانزده ساله عروسشم تا حالا بهم چیزی نگفته که ناراحت بشم😍 من ...

کار خوبو تو میکنی

هرچی باشه مادر هستن و احترامشون واجب

چه خوب که مادرشوهرت هواتو داره

کار خوبو تو میکنی هرچی باشه مادر هستن و احترامشون واجب چه خوب که مادرشوهرت هواتو داره

آره خدا رو شکر البته منم هوا شو دارم همیشه پشتش در میام چون واقعا مهربونه با کسی کاری نداره 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪

‍ ‍ @zizigolo74 @mamanali95  خوشگلای من اون تاپیکی که تگم کرده بودید قفل بود نشدپست بزارم 

ازتون خیلی ممنونم خیلیی لطف دارید 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️ بامداد خمار عاشقتونه# 😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من ۱۸ کیلو اضاف دارم میشه جع گروهی و سرگروه کیه

اگه قول میدی هی غیبت نزنه بیا 

هی میای دالی میکنی میری دوماه دیگه میای 😑🔫

@بامدادخمار    عزیزم کالری مجاز من دوهزاره به نظر شما این کالری رو تقسیم بر سه کنم خوبه ...

اره عزیزم خوبه اینجوری ولی بهتره دوتا ۱۵۰ کالری هم برای میانوعده هات جدا کنی و حتما میانوعده بخوری 

هر چقدر تعداد وعده هات زیاد و مقدارشون کم باشه متابولیسمت بالاترمیره 

مثلا ۳۰۰ کالری برای دوتا میانوعده و تقریبا ۵۶۰ کالری برای هر وعده اصلی 

اتفاقهه پیش میاد😐 شنیدی میگن بارداری نا خواسته😁  گلم شیرینی زیاد خوردن هم حالت تهوع میاره و ...

من مث آدم اگ بیدار میشدم سحری بخورم فک کنم حال و روزم بهتر بود شیرینی ک فققط خرما❤

خدایا یه دونه از این فسقل شیطونا نصیب سمیه بفرما😆😎😌

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
سلام منم18 19کیلو اضافم میشه اضافه ام کنی خیلی وقته منتظرم البته به سرگروه نارنجی پیام دادم

سلام عزیزم ۱۸ کیلو گروه نارنجی نمیشه میشه زرد 

‍ ‍ @zizigolo74   @mamanali95    خوشگلای من اون تاپیکی که تگم کرده بودید قفل ب ...

عزیزمی خیلی بهت مدیونم بخدا 

یه عمر خودت و بچهات و خانواده ت را دعا میکنم ک کمکم کردی لاغربشم🥰🥰🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز