2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829369 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم میخوام عضو بشم 160 قدم 58 وزنم 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
اصن بااب میونه ندارم میخورم شکمم گنده میشه نفخ میگیره  ولی چای زیادمیخورم اونم خیلی کم رنگ ...

چای خوبه ولی مایعات بدنو دفع میکنه هیچ چیزی جایگزین اب نمیشه

برای نفخت میتونی دم نوش زیره عسل یا خاکشیر بخوری منم گاهی اینجوری میشم برام موثره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
 باشه مهربون من ... نه بعد افطار نمیتونم ...  ساعت 6 تا 7 ورزش میکنم 8 هم اذانه   ...

باشه خودت عسک بده ببینم چه جوریایی🤪

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
واقعا 👏🏻 یه تاپیکی بود برای دختران آسیب دیده از مادر بنده خداها داشتن درد و دل میکردن با هم خیلی ...

بعضیا دوسدارن کلا ساز مخالف بزنن.و الکی اظهارفضل کنن. درحالیکه متاسفانه هیچ درک منطقی از بحث طرفشون ندارن. اینجاست ک باید بگی '' تو اگه حرف نزنی میگن لالی''؟؟

تو که باری ز دوشم برنداری

نمک پاش دل ریشم چرایی؟؟

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اینایی که تو امضاتونه ؟  نه تایپک دیگه ای ندیدم.  حتما گلم❤️ چشم

بی بلا🥰

تاپیک ورزش حتما بخون گلم

ورزشات را بزار بعد افطار  با شکم گشته ورزش نکن باردار نباشیی🤭

وای نه😱😱😱

یا ایزد منان این چ حرفی بود زدی😰😰😰

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
چیه سختگیریاتون فقط واسه ماهاست؟ این عدالته؟  😁😁😁😁😁

اتفاقا شما بنده برگزیده این😅😅

اگه مام گزارش بدیم نمیریم تو دیگ

میخای چند بشی؟

48 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
اخه چطوری من نمیدونم که شام چی میخوام بپزم یا ی لحظه یه چیزی حوس میکنه ادم

خب اینجوری خیلی راحتی دیگه الان من میدونم شام چی قراره بخورم

تازه اگه این وسطا چیزی خوردم از کالری شامم کم میکنم که از محازم بالاتر نشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام مهدیه جان     گزارش#   @مهدیه24       صبحانه:سیب+1عدد ...

سلام عزیزممم

مثل همیشه عاالیییی 

توام یه زردی ممتازی افرین بهت👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻👌🏻👌🏻

زرد_نمونه# 🥰

سلام خانما شما فیلم یا برنامه ای دارید که فقط ورزش با دمبل نشون بده؟میشه به من معرفی کنید یا اگر بشه فیلم رو برام بفزستید ممنون

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم