2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829296 بازدید | 290067 پست

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨

گروه_زرد#  

زردکای من به گوش باشین🤣

✅فردا سایز کشی هست هر کس پریود هست سایز نگیره به خاطره ورم البته فقط ۳روز اولش ورم داریم😏سایزتونو گرفتین منو تگ کنین 🥰

✅بچه ها مولتی ویتامین اجباریه 😊

مولتی ویتامین +مینرال یک روز درمیون بخورین حتما وتو گزارشتون بگین

✅روغن زیتون روزی ۱ق اجباری بخورین حالا میخواین رو سالاد بریزید یا تو برنجتون یا خالی🙃

✅سالم خوری فراموشتون نشه وکمتر از کالریتون هم نخورین 

مغزیجات ولبنیات حتما بگنجونین

✅خانمایی که شیر میدین حتما دولیوان شیر علاوه بر کالری مجازتون میل کنین

✅برنج هر روز نخورینا🤕۳بار در هفته اونم در وعده سحر و۷ق

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@raha_roham94    عزیزم از تصویر چیزی فهمیدی ؟

بله متوجه شدم.فردا سایز میگیرم.قبل عید خواهرم برام گرفته ببینم چقدر کم کردم.😂😂😂

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
مهدیه جون 😢😢😢😢گزارش وفراموش کردم سحری دوقاشق روغن حیوانی +دوقاشق شیره انگور+نصف فتیر افطاریه ق ...

سلام عزیزم

اول بگو فست میگیری یانه ؟

چون اگه فست نمیگیری با فورمول اول محاسبه میشه کالریت که مجازت میشه ۱۴۶۰ وبا فست ۵۰۰تا ۷۰۰

اگه فست نمیگیری منهای ۲۰۰ میشه

سحر روغن خالی چه جوری خوردی😶🙊

یه چیز مقویتر میخوردی

بقیه اش خوب بود نوش جونت باشه 

نماز روزتم قبول باشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

التماس دعا🙏

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم مال دو شنبه بود.اره ماه اولم سعی میکنم رعایت ونم فستو یا نهایت با ۷۰۰ تا ببندم 

اهان خب باشه عزیزم

دکتر دیگ به ویفرم گیر نده     بریودم خونریزیه     میترسم  ورزش 3.4 روز بعد ...

پس گاو درونت داره شخم میزنه🤣🤣

۱۰میخوای ابگوشت بخوری تازه🤕

#گزارش

ص:۲ عدد گردو+یک قوطی کبریت پنیر+دوکف دست نان سنگک+چای+نصف قاشق غذا خوری شکر ۳۱۶ کالری

ن:نصف ساندویچ مرغ ۲۸۳ کالری

م.و:یک عدد بیسکویت ساقه طلایی ۵۲ کالری

ش:یک عدد نیمرو+نصف نان خشک+۵ قاشق ماست پرچرب ۳۷۲ کالری

ورزش:۲۰ مین حلقه+۲۶۰ طناب+۳۰ مین پیاده روی

۸ لیوان آب

کالری مجاز ۱۰۹۰ کالری مصرفی۱۰۲۵

امروز به دلایلی نتونستم فست بگیرم🤦🏻‍♀️

@kiarash_mami        

بله متوجه شدم.فردا سایز میگیرم.قبل عید خواهرم برام گرفته ببینم چقدر کم کردم.😂😂😂

ایشالله که خوشحال میشی 😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
جداااا؟؟؟؟  وای چقدر بد بودیم 😅

خیلی به خدا اصلا حالم بد میشه عکساما میبینم

پر گوشت🤣

وااااااای خوش بحالت چقدر عااااااااالی شدی..نه شکمی نه پهلویی..ای خدااااا😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دست را ...

وای عزیزم قربونت🥰♥️

خیلی به خدا اصلا حالم بد میشه عکساما میبینم پر گوشت🤣

مهدیه  الان ذهنت قبول کرده لاغر شدی؟ 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم