2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829296 بازدید | 290067 پست
ب نکته خوبی اشاره کردی😄 ساعت 10 و 11 بنظرم خوب باشه. الهه جان وزن کشی توی ماه رمضان چطوری انجام ب ...

👍👍👍👍👍فدات 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا بفک 30 گرمی چرخی و چی توز زدم   مرا چه میشود

نوش جونت 😏😏😏

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ب نکته خوبی اشاره کردی😄 ساعت 10 و 11 بنظرم خوب باشه. الهه جان وزن کشی توی ماه رمضان چطوری انجام ب ...

سهيلا جونم قرص اورژانسي خيلي چاق ميكنه؟

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
وای بچه ها شوهرم رفته شیرینی خریده😩😩😩همش دارم دعا میکنم زود همشو بخوره تا وسوسه نشم برم بخورم😩😩

با محاسبه کالریش یه نصفه بخور که بعدا انتحاری نزنی ۵ ۶ تا بخوری  فقط یه نصف که مزشو بفهمی اونم ماهی یه بار 😑کاری که من میکنم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
وای بچه ها شوهرم رفته شیرینی خریده😩😩😩همش دارم دعا میکنم زود همشو بخوره تا وسوسه نشم برم بخورم😩😩

طاقت بیار و مرد باش.....

من نمیدونم چرا همش دلم ترشی میخااااد😁😁.

ب شوهرم میگم ترشی و لواشک و اینا بیار.😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
گزارش دیروز  صب  خیار گوجه بنیر   تخم مرغ اب بز..160 ناهار ... کشک بارمجون رژیمی بد ...[/QUOTE]

[QUOTE=133763513]گزارش دیروز  صب  خیار گوجه بنیر   تخم مرغ اب بز..160 ناهار ... کشک بارمجون رژیمی بد ...

عزیزم منظورت ۳شنبه بود؟‌

اخه دیروز که ۴شنبه بود فست نبوده 😕

وگرنه گزارشت خوب بود گلم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
تقریبا صدتا بله کالریم ۱۴۰۰ هست ولی دیروز جبرانش کردم ۱۲۰۰ خوردم

باشه عزیزم اشکالی نداره 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام مهدیه جان حالت خوبه انشاالله  میگم گلم هروقت که وقت کردی واسمون برنامه ریزی کن توامضات ...

باشه عزیزم چشم 

تا ساعت ۵دیگه گزارشتونو بذارین

اینم بخون

گروه_زرد#  

سهيلا جونم قرص اورژانسي خيلي چاق ميكنه؟

بستگی ب سیستم بدنت داره.

مثل ال دی که بعضیا چاق میشن بعضیا لاغر.بعضیا حالت تهوع و اینا میگیرن.بعضیام مث من خنثی هستن😀.

اورژانسی چون یک روزه و همیشه خورده نمیشه ب اندازه ال دی تاثیر رو سیستم نداره.

چ کردی خواهرررررر. منم خوردم دوهفته پیش گند زدیم😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیزم منظورت ۳شنبه بود؟‌ اخه دیروز که ۴شنبه بود فست نبوده 😕 وگرنه گزارشت خوب بود گلم

والا میگم روزام قاطی کردم گفتم امروز چهارشنبس دیدم اععععععععع بنجشنبس  دی مدیونی بد فک کنی برای شادی امواتم صلوات برفس

🥰 🥰
با محاسبه کالریش یه نصفه بخور که بعدا انتحاری نزنی ۵ ۶ تا بخوری  فقط یه نصف که مزشو بفهمی اونم ...

وای ن اگه یکم بخورم نمیتونم خودمو کنترل کنم .شانس ندارم گفتم بزار یکم لاغر شم بعد بگم رژیم گرفتم ک هی نگه ن نمیتونی اینا.چن روز پیش رفته بازار چون چیپس پفک خیلی دوسدارم ی عالمه خریده الان خیلی دارم رو نفسم کار میکنم ک نخورم😬😬

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹