2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826835 بازدید | 290067 پست
عزیز دلم عضو جدید نمیگیریم ❤ بدون گروه بندی خاموش تاپیک رو بخون و با ما همراه شو سوالی ام داشتی از م ...

کی میگیرید؟

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی میگیرید؟

فعلا تازه تموم شده عضو گیریمون دوره جدیدمون سه روزه شروع شده میتونیتو این تاپیک باشی سوال بپرسی فقط وزنتو نگی و گزارش ندی ایراداتو از سرگروها بپرس هیچ فرقی با عضو بودن نداره بخدا کسی که بخواد لاغر شه اراده فقط مهمه 😘😘😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
دور از جون😅😅😅😅 تا ۸ حتما بفرست👍👍

سپیده جونم ببین میتونی این دوستمون رو تگ کنی 

Zinab123 تگ نمیشه اصلا نمیدونم چ کنم 😢

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

۵۱۷ تا کالری سوزوندم من💪💪💪👼👼👼 ۵۷۷ تام غذا خوردم خدا کنه تا شب دیگ هیچی نخورممممم

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
گزارش#   سلام مهربونم صبحانه پنیر معمولی ۳۰ گرم نان لواش یک کف دست قند یکی ۱۱۷ کالری میانوع ...

خیلیییی خوبهههه ب جز همون رنگارنگ👏👏👏👏👏

فست نبودی؟

ایول ورزشات👏👏👏👏👏👏👏

چ وررزشایی میکنی؟

فعلا تازه تموم شده عضو گیریمون دوره جدیدمون سه روزه شروع شده میتونیتو این تاپیک باشی سوال بپرسی فقط ...

من87کیلوام دخترم13ماهس شیر میخوره 

باید1600تا کالری مصرفیم باشه برای کاهش 3کیلو درماه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

من87کیلوام دخترم13ماهس شیر میخوره  باید1600تا کالری مصرفیم باشه برای کاهش 3کیلو درماه

عزیزم شما باید ۱۵۴۰ تا مصرف کنی فست و خگخ هم نگیری و اینکه علاوه بر کالری مصرفیت روزانه دولیوان شیر یا ماستم بخوری 

خدانکنه عزیزی😍😍

💙