2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830055 بازدید | 290067 پست
ممنونم عزیزم😍من بدبخت که نمی‌خورم  فردا میرم رو ترازو کاهش داشته باشم یه تیکه کوچول موچو ...

عیب نداره عزیزم ی تیکه کوچیک بخور. اینجوری حریص میشی و حمله میبری ها. همش هم تو ذهنت میمونه. ولی ی برش کوچیک بخور که نفست ب جا بیاد. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
تولدت مبااارک عزیزم   داغ داغ الان پختم😍😍😍😍😂😂😂😂

ینی پسرت منتظر حمله ست ها😂😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گزارش 

صبحانه: پنیر یک قوطی کبریت_ چای کمرنگ یک استکان _ عسل یک و نیم قاشق چایخوری عسل

نهار: سه قاشق برنج _ قلیه ماهی چهارقاشق 😋 _ ترشی یک قاشق و نیم _ ترشی سیر یک حبه و نیم _ ماهی یک تکه 

میان وعده : یک لیوان چای سبز _ خیار یک عدد و نیم، گوجه دوتا 

شام: نان لواش سه کف _ گوجه یک و نیم عدد 

کالری: 723 

آب هشت لیوان 

ورزش: ورزش ران _ پلانک 

@بامدادخمار  

الهه جوننن من تگت میکنم که اگه اشکالی داشته باشه بهم بگی؛ با خودت نگی این چقد سریشه هی تگ میکنه!!🤭😂

بچه ها کیک پختم عاااااالی شدا 😍😍😍

بخدا_تو_مسلمون_نیستی#  😭😭😍👌 عالی شده ‍ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ینی پسرت منتظر حمله ست ها😂😂😂.

حمله کرده داره نقلارو میخوره  دستش نمیرسه 😂😂الانم رفته بود رو مبل مداد رنگی رو میکرد تو پهلو کیک😂

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام عزیزم، من چند روز نبودم حالم خوب نیست،، صبح اومدم جواب بدم ک دیدم تاپیک تعطیله، بعدشم ک خودت می ...

سلام گلم چرا خوب نیستی عزیزم. بخاطر معدت؟

دختر بمن گوش بده ی مدت برو تثبیت. هر وقت دوسداشتی و راضی نبودی باز برگرد به رژیم و کاهش.

عیب نداره عزیزم ی تیکه کوچیک بخور. اینجوری حریص میشی و حمله میبری ها. همش هم تو ذهنت میمونه. ولی ی ب ...

میخورم اما وزن کشی هست فردا 😊اگه کاهش داشته باشم میخورم یکم با شیرینی و کیک زیاد جور نیستم🥴

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
بخدا_تو_مسلمون_نیستی#  😭😭😍👌 عالی شده ‍

وای یا خدا شیر میدی منو ببخش😭😭😭😭😭

گزارش  صبحانه: پنیر یک قوطی کبریت_ چای کمرنگ یک استکان _ عسل یک و نیم قاشق چایخوری عسل نهار: ...

👍🏼👍🏼

نه عزیزم نمیگم تگ کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم ورزشات چی بوده که نتیجه دیدی؟  من دقیقا هدفم برعکس شماعه

پروانه و طناب برای لاغری کل بدن عالیه و دراز نشست و چالش شکم وپهلو و انجام دادم و ایروبیک بعضی وقتها میرفتم شنای دیوار و از این جور چیزا

اول هوازی میرفتم و بعدم چالش ها رو میرفتم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
سلام گلم چرا خوب نیستی عزیزم. بخاطر معدت؟ دختر بمن گوش بده ی مدت برو تثبیت. هر وقت دوسداشتی و راضی ...

معدم خیلی درد میکنه، یکم کم و زیاد ک بشم دیگه تمومه، بخاطر همین دیشب فکر کنم از مجازم یکم بالا رفتم😞

ورزش هم نداشتم😟

نمیدونستم کرمانشاهی هستی، عشقی😍😍😍😍😍😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
حمله کرده داره نقلارو میخوره  دستش نمیرسه 😂😂الانم رفته بود رو مبل مداد رنگی رو میکرد تو پهلو ...

ای جاااانم.

بده بخوره. همه کیک و نقل و شکلات فدای ی تار موهاش. 😘😘😘😘. بده بترکونه واسه خودش. لذت ازین بالاتر هس آخه.😍😍