2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832845 بازدید | 290067 پست
ما به این میگیم ترشک ولی هر چی میزنم تو مانکن در نمیاد میشه بگین اسمشو چی وارد کنم

این مگه برگه زردالو نیست 

🤤🤤 بخدا_تو_مسلمون_نیستی# کریم ‍😭🔫 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واااای منم کللللی روزه قضا دارم سر بارداریا و شیردهیام😑😑 امسالم بچم حدودا ۱۰ ماهه ست برا رمضان؛نم ...

یکی درمیون بگیر اگ بچه اذیت میشه نگیر👌

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
دوس داری برگ زردآلو؟؟

اره مخصوصا تو اون مایع قرمز ِترش ِخیشمزه بود 😭

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@kiarash_mami

عزیزم

میخواستم در جواب پستت بگم که تاپیک تعطیل شد 

میگم انقدر این فسقلی وروجک شده نمیتونم 1 دقیقه چشم ازش بردارم

به کسری ازثانیه باید از زیر میز غذاخوریو مبل و زیر میز تلویزیون جمعش کنم🤣

شاید واسه همین یادم رفته دیگه جواب بدم

به بزرگی خودت ببخش💝

عزیزوم به جات خوردم 🤭😋😜😜😜 میگمت من برگ زردآلو خشک حساب کردم تو مانکن!!! 

😑🔫 مرسی که به جام خوردی این لطفتو چجوری جبران کنم 😂😂

۵۰ تا بیشتر بزن بخاطر ابش 

@kiarash_mami   عزیزم میخواستم در جواب پستت بگم که تاپیک تعطیل شد  میگم انقدر این فسق ...

نازگل چهار دست و پا میره 😍😍😍 از چند ماهگی ؟؟

نازگل چهار دست و پا میره 😍😍😍 از چند ماهگی ؟؟

سلام الهه جون

خوبی؟ 

بهار و برسام خوبن؟ 

4دست و پا نمیره

ولی مثل برق سینه خیز میره

داره کم کم 4دست و پارو یاد میگیره

فعلا طرز وایسادنشو داره یاد میگیره

سلام الهه جون خوبی؟  بهار و برسام خوبن؟  4دست و پا نمیره ولی مثل برق سینه خیز میره دا ...

سلام عزیزم قربونت 😘❤️

ای جونم 😍😍 برسام بدش میاد رو شکم میزارمش همش میگه اَه 😂

فکر نکنم این تنبل خان حالا حالا ها سینه خیز بره 

سلام عزیزم قربونت 😘❤️ ای جونم 😍😍 برسام بدش میاد رو شکم میزارمش همش میگه اَه 😂 فکر نکنم این تنب ...

اوووووو نازگلم تا 4 ماهگی هر وقت دمر میزاشتمش جیغ میزد

بعد از همون 4ماه و نیم که یاد گرفت غلت بزنه کم کم سینه خیزو هم یاد گرفت

سلام دوستم.وقتی فرمدهئ تموم میکنیم مثلا بعدازظهر هوازی یا پیاده روی میشه بکنیم،من امروز صبح فرمدهی ا ...

سلام عزیزم 😘💐

من بعداظهر ها ورزش میکنم گلم...یه روز کلا فرم دهی میرم یه روز هوازی...از سر گروه ها بپرس من دقیق نمیدونم که میشه یا نه عزیزم..😊😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
منم بدنیسم شکرخدا ک بمونه یا بره؟ بلاخره تونستی تصمیم بگیری؟ خیلی توفکرتم 😔

که بره 😔خیلی سخت بود ولی بالاخره تصمیم گرفتم ممنون دوست خوبم که به فکرمی

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
اوووووو نازگلم تا 4 ماهگی هر وقت دمر میزاشتمش جیغ میزد بعد از همون 4ماه و نیم که یاد گرفت غلت بزنه ...

عه پس طبیعیه ☺️ 

ماچش کن نازگل قشنگمو😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز