2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832733 بازدید | 290067 پست
الهه جون میشه پیج رو میشه برا من بدی

fitness_cilip.  هر فیلمی از اینستا میزارم اسم پیجش اون بالاش هست برو تو پیجش دیگه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ولی کرفسو گوشیم اجرا نکرد ... چطور ورزشم مشکل داره ؟ من کل متناتو میخونم    

ورزشتو نگفتم اینکه بشقاب نصب کردی رو میگم  اگه گوشیت ایفونه از sibirani دانلود کن 

ورزشت رو هم اگه اول رژیمی خیلی زیاده برات البته دیگه کمش نکن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
جهندم# 😂😂

والا لاغر باشم عین گاو بخورم خوبه با قهرمان باشم قطره چکونی بخورم   

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...
ورزشتو نگفتم اینکه بشقاب نصب کردی رو میگم  اگه گوشیت ایفونه از sibiani دانلود کن  ورزشت ر ...

ایفون چیه خاهر   گوشیم سوخته یه گوشی هاوایی سال 90 دارم

گروه   زرد ..وزن قبل بارداری 58 // وزن شروع 77/ وزن فعلی؟؟هدف 55 //  من میتونم همیشه سر 5 ماه باید بتونم بسم الله ...
سلام بامداد خمار عزیزم با این کالری شماری ریزش مو نمیگیریم؟ @بامدادخمار    

کالری درست مصرف کن  سبزیجات چربی مفید و همه ی مواد غذایی رو به اندازه مصرف کن اب زیااااد بخور ورزش کن مولتی و زینک بخور برنج رو حذف نکن هفته ای سه بار بخور 

@بامدادخمار    عزیزم یک دو تا سوال من رژیم های شوک رو کجا میتونم ببینم و اینکه من تا جای ...

رژیم شوک

بله نان هم باید تا حدی محدود کنید البته کربوشماری نمیکنید ولی نان سیب زمینی و ماکارونی و برنج رو باید کم کنید که شکم زودتر جمع بشه و وزن بهتر کم بشه 

تو توضیح کامل رژیم نمونه برنامه غذایی رو بخون 

حیفت نیومد به این سختی و کالری شمردن و نخوردن کم کردی بعد ولش کردی 😑🔫  اشکال نداره الانم دیر ...

چرا ولي سر ي سري مسايل قافل شدم از همه چي قلبم درد ميكرد 😔تمام حواسم ب سلامتيم بود خيليم نخوردما ولي رفتم رو ترازو باورم نشد انشالله بشه و كم شم دوباره در كنارتون

صبحانه: دوکف دست نان لواش _ یک عدد خیار _ یک عدد گوجه _ یک استکان شیر_ یک قاشق چای خوری عسل  م ...

خوبه عزیزم 😍👌

کیارش ک نمیفمه🤪🙋‍♀️میزنه کاسه کوزمونه میریزه بهم😐😁 با کیارش خونه سازی میکنیم و خر میشیم میبریمش ...

😂😂🥴🥴

چرا ولي سر ي سري مسايل قافل شدم از همه چي قلبم درد ميكرد 😔تمام حواسم ب سلامتيم بود خيليم نخوردما ول ...

الان بهتری  

کم میشی مطمئن باش ❤️

اره من سيبچه دان كردم كرفس و

اخه سیبچه دیگه پولی شده باید حتما اشتراک بخرن ولی سیب ایرانی رایگانه فعلا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز