2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829323 بازدید | 290067 پست
عزیزم اگه میخای خیلی هم بخوری حداقل ورزش هاتو بیشتر کن فرداش هم کالریتو کمتر ببند بیشترم ورزش کن

چیزی هست جلو اشتهام بگیره

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@مامانمحمدم    ‍  بیا اینجا عزیزم‍ ‍

سلام گلم من بعد از چند روز تازه اومدم سایت ممنون گلم. 

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها الان که وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ هست و فستا ۵۰۰-۸۰۰ بعد که کرونا رفت و مقدار کالری همون منهای ۱۰۰ شد وزن برنمیگرده؟ 🙄

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
چای سبز _قهوه تلخ _هویج گاز بزن بخور  اینا سیر نگهت میداره

دیروز عیدی به خودم دادم شیرینی خوردم از دیروز سیرمونی ندارم

الان دارم چای سبز میخورم

هویج هم خوردم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
فرا رسیدن سال نو و بهار پرطراوت را که به خواست ایزد منان موجب تجدید حیات طبیعت و دل‌های انسان‌های آزاده می‌باشد را به شما تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از شادکامی، برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای شما مسئلت دارم.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
فست بگیر فرداش. زیاد هم نخور

اره همین کار میکنم

سلام خوشگلا خوبید سال نو مبارک من خیلی وقت نمیکنم بیام فقط اومدم سر بزنم و سال جدید رو تبریک بگم 😘😘❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها الان که وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ هست و فستا ۵۰۰-۸۰۰ بعد که کرونا رفت و مقدار کالری همون منهای ۱ ...

فقط اگه فست رو با ۸۰۰ میگیرید یا کلا فست نمیگیرید باید وزن ضربدر بیست منهای 👈🏻۲۰۰ بشه ولی اگه فست رو با ۵۰۰ میگیرید بااید وزن ضربدر بیست منهای 👈🏻۱۰۰ بشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دوستان تو ایام عید ک همسرم خونه اس رژیم واقعاً سختههههه

بخام فعلا وزنم ثابت نگه دارم چ کار کنممممم؟؟؟؟

کالریم چقددد باشههه ؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنیدددد😘😘🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام دوستان تو ایام عید ک همسرم خونه اس رژیم واقعاً سختههههه بخام فعلا وزنم ثابت نگه دارم چ کار کنم ...

چند کیلویی؟

کالری تثبیت میشه وزن ضرب در 30 

اما مثلا الان کالری مجازت 1400 هر هفته کالری تو 100 تا اضافه کن یهو نری بالا 2000 بخوریا وگرنه وزنت بالا میره سعی کن هفته ای دوبار هم حداقل ورزش کنی تو تثبیت