2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832912 بازدید | 290067 پست
الهه این مشکل روانی داشته باور کن😑😑😑😑

شک نکن

حالا بین اینهمه کاربر گیر داده بود به من چرا 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂 اینم شانس مایه این به تورمون خورد

بمیرم واست شهلا 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

خوبه بازم عضو می گیرید من یک ماه پیش بود میخواستم شرکت کنم تاپیک رو قفل کرده بودید و عضو نمیگرفتید الان تاپیک تون رو دیدم سریع اومدم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خوبه بازم عضو می گیرید من یک ماه پیش بود میخواستم شرکت کنم تاپیک رو قفل کرده بودید و عضو نمیگرفتید ا ...

۲۸ اسفند عضو میگیریم ❤️

سلام منم میخوام عضو شم و باهاتون وزن کم کنم میشه؟

سلام گلم 

۲۸ اسفند عضو میگیریم

از کجا فهمیدید مسوول ورزش خودشه ؟ 

یه روز همین هانی گفت به بهار فک میکنم مدیر ورزشم خودتی🤨

بعد اونم طوری برخورد کرد انگار خودشه ما هم چیزی نگفتیم دیگه

تو تاپیک هست مکالمه بین هانی و بهار الان دقیقا یادم نیست ولی بگردم پیدا میشه

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

میدونی ماها وحشتناک میخوریم ک کارمون ب اینجا رسیده😭😭😭😭وگرنه با ی بار شیرینی خوردن کسی چاق نمیشه

آی گفتیا... اگه سه کیلو کیک تولد بیاری رااااحت با چایی میخورم... ولی دیگه هرگز😑 نهایت ماهی یه برش

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
نیم ساعت هوازی و نیم ساعت قدرتی البته بعضی وقتها ممکنه چهل و پنج دقیقه ورزش کنم

آفرین عزیزم  منم چندروزه شروع کردم  امیدوارم  به ۶۵ برسم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد

سلام الهه جون، عید تون مبارک باشه

من یه سوال داشتم،البته شاید به نظر مسخره بیاد اما چون میخواستم محاسبه کالری کنم گفتم که بپرسم دیگه. توی برنامه کرفس کالری دل و جگر گوسفندی رو گذاشته اما من نمیدونم اینا برا قبل طبخ هست یا بعد از طبخ چون مثلا فقط نوشته جگر گوسفندی و نگفته خام یا پخته.

ممنون که وقت میذارید برا جواب 

بامداد خمار‍#  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز