2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826893 بازدید | 290067 پست
سلام گلم  افرین دمت گرم خیلییییی عالیه 😍😍😍👌👌👌👌  قربونت عزیزدلم 😘😘😘😘😘😘😘😘❤️ ...

سلام من از پارسال با شما همراهم.21کیلو کم کردم .انگیزه میگیرم وعمل میکنم .رفتم الان تاپیک چالش 99روزه دیدم حذف شده بود.دوستان ادرس دادن امدم اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزيزم واي انقدر ذوق دارم چون داخل اون ميتونم كالري شمار با برنامه هاي ورزشي دان كنم اين گوشيم ...

وااای عزیز دلمی دیگه...پس خداروشکر ک گوشی نو کادو میگیری

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@sepiiiiiideh   @kiarash_mami   @مامانجوجوبودم   @سمیه1396   @عروستر ...

فقط امضات👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

ببین اولین ایموجی رو ب خاطر تو زدم🤣🤣🤣

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     ص نان دوكف دست نان سنگگ يه تيكه پنير و دوعدد گردو ويك استكان چاي  م ...

نوش جونت عزیزم

@عروسترکم   مینا جونم بهتر شدی عزیزم دلم برات تنگ شده خیلی😥😥😥😥😥😥😥☝☝☝☝☝

فداااااااات اخه سپیده جونم..ب خدا خودمم واسه مینا دلم‌تنگ شده.بهتر شدم عزیزم...قربونت مهربونیت و خانومیت

@عروسترکم    سلام عزیزم اوضاع کمر وروحیم خیلی بده ولی با این حال دوست ندارم رژیم رو ول ک ...

سلام‌عزیزم..اشکال نداره...مراقب خودت باش..بهش فشار نیار