2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826972 بازدید | 290067 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم .امروزپنچر شدم😥😥😥

😭😭😭😭من فقط برای اینک نمیتونم سایزمو اندازه بگیرم ناراحتم.خیلی دلم میخاد بفهمم چقدر کم شده

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
من که روز سوم پنچریمم  خدا بخواد یکی دو روز دیگه از شرش راحت میشم بیجور ولی پنچری نباشه چیزای ...

بیایید پنچری را دوست داشته باشیم و آن را قدر بنهیم      

سلامتی ما خانوما بخشیش در گرو پنچری هست   

😭😭😭😭من فقط برای اینک نمیتونم سایزمو اندازه بگیرم ناراحتم.خیلی دلم میخاد بفهمم چقدر کم شده

خب یاسی جون چند روز دیگه بگیر اشکالی نداره که

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

دوستااااااااااااای گلم.... لطفا یه راه عملی برای افزایش وزن بهم بدین...167 قدمه 57 وزنمه....میخام حدودای 63 بشم ... لطفا نگین خوبی و چرا میخای چاق شی...فقط اگه راهکار خوب و عملی دارین بگین...با مانکن فقط یه کیلو تونستم چاق شم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من که روز سوم پنچریمم  خدا بخواد یکی دو روز دیگه از شرش راحت میشم بیجور ولی پنچری نباشه چیزای ...

اصن چاله های مالی نگوووو گه هیچ پر نمیشه واقعا مام هزارتا زهرمار داریم🤕🤕😧😧

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
بیایید پنچری را دوست داشته باشیم و آن را قدر بنهیم         سلامتی ما خانوما ب ...

بله بله . آخه دردشو‌چیکار کنیم میشه دردشو‌ دوست داشت 

الان من دارم میمیرم از درد روز اولمه