2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827015 بازدید | 290067 پست

الینا کمرتو باسنت پیدانیس تاپت خیلی اومده پایین رو باسنت عکست یطوریه ک چاق نشونت میده گلم ولی درکل خوبی بنظرم زیاذ کاری نداری

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸۵ کیلو ۲۹ سال قدم ۱۷۰

خوشبحالت اصلااااا بهت نمیاد85باشی ماشااللع قد داری ماشاالله مجردی؟

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
خسته نباشي عزيزم👏🏻👏🏻

مرسی گلم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بله مجردم

البته که مجردی تاثیر داره خیلی  تیپ ادم دخترونس منم مجردی حوب بودم کجای مجردی که یادت بخیر😣😣..زایمان خر است من دوتا زایمان داشتم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
البته که مجردی تاثیر داره خیلی  تیپ ادم دخترونس منم مجردی حوب بودم کجای مجردی که یادت بخیر😣😣. ...

اره زایمان خر است من دوتارویه جا به دنیا اوردم شکم دراوردم شدم شکم گنده😭

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اره زایمان خر است من دوتارویه جا به دنیا اوردم شکم دراوردم شدم شکم گنده😭

عزیزم من عاشق دوقلوام خدا حفظشون کنه...زایمان اونم سزارین  شکمو به گند میکشونه😣😭😭😭

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
البته که مجردی تاثیر داره خیلی  تیپ ادم دخترونس منم مجردی حوب بودم کجای مجردی که یادت بخیر😣😣. ...

اره کلا انذام ی مجرد بامتاهل فرق میکنه هرچقدرم ک ادم روش کارکنه مثلا همین چربی زیر شکم همش مال ن ز د ی ک ی  زیاذه 

بله مجردم

عزیزم سایزت عالیه فقط وزنتم کم بشه محشر میشی با این قد زن داداش من هم قد شماست ولی ۶۴ کیلوئه خیلی خوشتیپه شمام انشااله به هدفت برسی محشر میشی😘😘😘😘😘

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀