2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829760 بازدید | 290067 پست
خیلی ناراحتم هم قلبم هم بازوهام هم یه طرف بدنم هر کاری میکنم انگار یه درد از قلبم به اونا تیر میکشه ...

الهی بمیرم من حق داری بهااار الان چرا نمیاد  بشینید با هم حرف بزنید؟با خونواده ها بشینید یا اینوری بشه یا اونوری؟

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گه خورده غلط کرده آشغال برگردی که بیشتر از این آزارت بده؟  بیشتر اذیتت کنه و بزنتت؟  ...

فقط بچه م که جلو منو میگیره منو تو دوراهی قرار میده وگرنه اصلا دلم نمیخواد برگردم

الهی بمیرم من حق داری بهااار الان چرا نمیاد  بشینید با هم حرف بزنید؟با خونواده ها بشینید یا این ...

شهرزاد با این پیامش و رفتاراش مگه دیگه جای صحبت گذاشته؟ 

رسما داره میگه برگردی همین آش و همین کاسه

بازم میزنمت

بازم خونتو تو شیشه میکنم

اها خارپاشنه بوده؟که گفته لیزر کن؟

نه خار پاشنه نبود‌ تو عکس گفت استخون‌ پاشنه‌ پام صاف‌ نیست‌ کف پام هم وای میستم‌ زیرش پر نمیشه‌ 

یه مدت‌ خوب‌ بودم ‌ دوباره دوروزه‌ همش نشستم‌ پسرم و همسرم لقد‌ میکنن‌ برام☹☹

تیکر هدفمیییی   
فقط بچه م که جلو منو میگیره منو تو دوراهی قرار میده وگرنه اصلا دلم نمیخواد برگردم

برو قشنگ با ی وکیل درست و حسابی حرف بزن ببین اصن میتونه بچه رو بگیره یا راهی هست که نتونه با دس رو دس گداشتن فقط وقت  خودتو میکشی و اذیت میشی.

تو فکر میکنی برگردی و بعدا بچه ات بزرگتر بشه و بازم این رفتارای شوهرتو ببینه و بفهمه تو به خاطر اون موندی تشویقت میکنه؟ 

نه اولین نفریه که بهت اعتراض میکنه تو که میدونستی چرا موندی تو این زندگی

میگه خانوادت دشمنای منن من باهاشون حرفی ندارم

بهار منطقی تصمیم بگیر اون جوی که شوهرت برات درست کرده نه برای تو زندگیه نه برای بچت پس ببین درست ترین راه برات چیه