2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست
منم هرروز بستنی میخوردم😢پف وچیپس وشکلات😬😬 الان دیگه نمیخورم هفته ای یه بار شاید اگه خیلی هوس کنم ...

سارا اون پیجی ک توی تاپیکت گذاشتی مال لوازم ارایشه ازش گرفتی؟؟معتبره؟

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴
نمیدونم چرا سوالم نمیاد  بیست تا سر چن وقت کم کردین ؟

از شهریور شروع کردم من مشکل معده دارم عشقم خیلی وقتا بخاطر این مشکل رژیمو مجبوری کنار میزارم،ولی اگه معدم بازی در نیاره هفته ای یک کیلو کم میکنم،اوایل هفته ای دو کیلو😁

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی چی کردی  چه ورزشهایی  چه رژیمی حلقه زدین ؟

رژیمم که طبق راهنماییای صفحه اول

ورزشم دلبخواهیه،یه روز پیاده روی،یه روز رقص،طناب حلقه وچالش😍

من جمعه میرم مسافرت تا یه هفته نیستم😍بعد ازون باهاتونم💪 فقط من یه مدت فرم دهی کار میکردم،هفته ای ...

مطمعنی؟؟؟

یک نحیق بکن اخه ۱۸ساعت خیلیه دوستم میگفت ۱۲ساعت

اینجوری مثلا۸صب هوازی بریم ۸شب میتونیم فرم دهی بریم باز تا صب۱۲ساعت فاصله اس

من خیلی انرژی کم میارم  مخصوصا سرکار میرم  همش باادمها سروکار دارم  کارمم ثابت نیس ...

عزیزم انشالله که میتونی  اینجا بودن بچه هایی که شاغل بودن ولاغر کردن وبه وزن هدفشون رسیدن ورفتن😊

فقط قوی باش،هر وقت فک کردی انگیزت کم شده بیا اینجا باهم حرف بزنیم🤗

همه هله هوله ها وشکلاتا رو رد کن بره تو داشبرد یا کابینت وکشوها هیچی خوراکی نزار بمونه،و دیگه هم نخر تا هوس نکنی

شاممم سنگدون مرغ خوردم

سالم ترین و پر پرتین ترین قسمت مرغه حتما امتحان کنید 

اول خوب با کلی پیاز و سیر سرخ کنید بعد ادویه و رب بزنید بعد اب بریزید بزارید۴ساعت بپزه

برای خانوادم کنارش سیب زمینی سرخ کرده هم گذاشتم

امششب با ۵۳۰تا بستم

۵۰۰تام سوزوندم

۸۰ تا پروتین😅خط پروتینم قرمزه

مطمعنی؟؟؟ یک نحیق بکن اخه ۱۸ساعت خیلیه دوستم میگفت ۱۲ساعت اینجوری مثلا۸صب هوازی بریم ۸شب میتونیم ف ...

۶ ساعت که چیزی نیس عزیزم😁هر موقع عشقته برو ولی بامداد میگف بدن بعد فرم دهی باید استراحت کنه تا ماهیچه ها ریکاوری بشن😍من یه ماه رفتم یه روز فرم دهی یه روز استراحت یه روز چربیسوز😍یه سانت اضافه شد بعد ازونم همه جام لاغر میشه به جز بادسنج😁انگار اونجارو کیپ کرده فرم دهی😅

مرسی مهربونم ❤❤❤امیدوارم با کمک شماها بتونم 

انشالله خوشگل خانووم😍سوالی داشتی از بچه ها بپرس😍😘هر روزم بیا گزارش رژیمتو بده حتی اگه رعایت نکرده باشی🤗

شاممم سنگدون مرغ خوردم سالم ترین و پر پرتین ترین قسمت مرغه حتما امتحان کنید  اول خوب با کلی پ ...

محدثه جان من صبر میکنم وزنم برسه به  ۶۰ بعد فرم دهی رو شروع میکنم اخه میترسم که دیگه کوچیک کردنش سخت باشه