2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست
دستت درد نکنه گلم.مربیمون تو باشگاه از این ورزشا میده بهمون من نمیدونستم اسمش پلانکه🙈

خواهش میکنم عزیزم 🌹

چه عالی که باشگاه میتونی بری 👏

من خیلی دوست دارم برم که با سنم یکم برجسته شه 😁 ولی حیف شرایطشو ندارم با بچه کوچیک نمیتونم برم 

عزیزم غصه چرا میخوری الان داری کم میکنی دیگ😙😙😙😙 ینی میگی منم ب ۱۱۱ میرسم؟ن نمیذارم دیگ جلوشو گر ...

اره خداروشکر استارت کاهشو زدم .... نه عزیزم منظورم این نبود .آفرین ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست 

وزن اولیه ۱۰۵🙈🙈🙈تاریخ شروع جدی ۵مرداد ۹۸..وزن شروع ۹۸.۵..به امید خدا اینبار میتونم💪💪 وزن الان ۹۶.۷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه سوال اگه با وزنه به دست پیاده روی کنم چربی سوزی بهتره؟ میگم یه وقت بازوهام عضله ای نشه د ...

نه اتفاقا خیلی خوبه باعث کالری سوزی بیشتر میشه خیلیم عالیه بعدشم تو که با دمبل حرکتی نمیری که بخواد ماهیچه ای شه

فقط میگیری دستت دیگه نهایتش اینه ماهیچه بازو و دستت کمی قوی تر میشه 

سلام مجدد دوستای گلم باورتون میشه با یه روز فستِ دیروز شدم ۷۲ کیلو ؟؟🤩🤩🤩🤩🤩 بچه ها من خیلی خوشح ...

تبریک خانووم بالاخره قفل ۷۳ شکست 😊

وزن اولیه ۱۰۵🙈🙈🙈تاریخ شروع جدی ۵مرداد ۹۸..وزن شروع ۹۸.۵..به امید خدا اینبار میتونم💪💪 وزن الان ۹۶.۷

بچه ها یه چیز بگم😎

.

.

.

.

.

.

.

.

من از دیروز رژیم رو شروع کردم.دیروز ۱۴۰۰تای خودم رو مصرف کردم.ولی امروز رو فست رفتم و تا الان ۲۰۹ تا مصرف کردم با ده دیقه طناب زنی و کارای خونه😋😄بچه هااا میشه روز فست ورزش نکنم؟!آخه خیلی سختمه😢.از هفته بعد فستام مثل شما میشه یعنی شنبه و سه شنبه😊

بچه ها سلام...🙋‍♀️
سلام مجدد دوستای گلم باورتون میشه با یه روز فستِ دیروز شدم ۷۲ کیلو ؟؟🤩🤩🤩🤩🤩 بچه ها من خیلی خوشح ...

وای مبینا چقد خوشحال شدم برات😍😍😍🤗🤗🤗🤗کیلی کیلی لی لی لی لی لی💃💃💃

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
بچه ها یه چیز بگم😎 . . . . . . . . من از دیروز رژیم رو شروع کردم.دیروز ۱۴۰۰تای خودم رو مصر ...

اوفففف چه شروع شکوهمندی😍😍😍💃💃💃💃

اوایل زیاد ورزشم نکردی نکردی همون پیاده رویم کافیه🤗🤗

اوفففف چه شروع شکوهمندی😍😍😍💃💃💃💃 اوایل زیاد ورزشم نکردی نکردی همون پیاده رویم کافیه🤗🤗

خیلی کم تحرکم.تابستونا دوست ندارم زیاد بیرون باشم😕فست در هفته دو روزه دیگه؟🤔

بچه ها سلام...🙋‍♀️
خیلی کم تحرکم.تابستونا دوست ندارم زیاد بیرون باشم😕فست در هفته دو روزه دیگه؟🤔

اره خانوم مهلم😘شنبه وسه شنبه🤗

من تو خونه ورزش وپیاده روی میکنم

طناب وپروانه وحلقه وچالش ورقص💃