2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوش جونت😋 عجب ترکیبییی زدیااا.. همه چیییی هسسس این چند روز خیلیی ممه میخوریااا.... 😁😁😁ممه ای ش ...

😂😂😂😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
ابجیم الان زنگ زد ک هفته دیگ عقدبندونی دخترشه فردا بریم لباس عروس پرو کنه😍 و خریدا و...😐من لباس ...

ای جانم.خوشبخت بشه.

این عقدو عروسیا دست کم یه تومن رو دست آدم میندازه.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
سلام نوش جونت طرز تهیه شیر قهوه بهم میگی؟لطفا

سلام گلم.شیرروکمی ولرم میکنم،بعدقهوه فوری بدون سکررومیریزم داخلش،بایه دونه خرمامیخورم.خیلی عالیه،کلی انرژی میده واصلاضعف نمیکنی

ای جانم.خوشبخت بشه. این عقدو عروسیا دست کم یه تومن رو دست آدم میندازه.

دقیقااااا جالب اینجاس تا وحید نیاد من پولی ندارم

ارایشگاه پیراهن و بلوز و جین و کفش 

شوهرمم شلوار و پیراهن و کفش

پسرامم خداروشکر لباس دارن فقط کفش ندارن

تازه کم کم باید ۱۰۰تومن شوهرم ۵۰من بدم😑😑😑😐

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴
سلام گلم.شیرروکمی ولرم میکنم،بعدقهوه فوری بدون سکررومیریزم داخلش،بایه دونه خرمامیخورم.خیلی عالیه،کلی ...

کدوما قهوس؟

همون تلخاااااا ک مزش وحشتناک تلخه

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴
دقیقااااا جالب اینجاس تا وحید نیاد من پولی ندارم ارایشگاه پیراهن و بلوز و جین و کفش  شوهرمم ش ...

چرا جدا هدیه میدید؟

بچه داری😂پسرم تازه راه افتاده،همش بایددنبالش باشم،شیطون همه جاسرک میکشه😐

ای جانم.خدا حفظش کنه فسقلی رو.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز