2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827406 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂😂 نوووووش جووووونت  عیب نداره اندازه مجازت بوده دیگه  خریدم رفتی خودش کلی ...

فدات بشم من😘نوشتم برات،آخه من همینجوریم گرم گرم کم میکنه دیگه رعایتم نکنم هیچی😯

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@دخی_رو_مخی     کجایی بیا گزارشتو بزار رو میز 🔫🔫🔫🔫

۱۸تولد حدیث

۱۹سالگردمون

۲۰مامانم اینا اومدن مهمونی داشتم

۲۱خواهرم اینا اومدن

دیرورم ک هیچ

از امروز هستم کنارتووون

پریناز اینقدر همه میگن خوشگل سدی خوشگل شدی دلم نمیاد رژیم بگیریم قبلنااا ک رژیم بودم میگفتن زشت شدی

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴

سلام

صبحتون بخیر

خوبین؟ 

بچه ها ببخشید سر صبحی این پیامو. میدم ولی میخوام دلیل این تغییر اخلاق یهوییم دستم بیاد، دوست ندارم کسل و بی حال و بی حوصله باشم☹️☹️☹️

میگم امکانش هست که دلم گرفته باشه از اینکه سفر نمیتونم برم؟ 😔😔

من آخرین بار شهریور پارسال رفتم شهر خانواده شوهرم (که بماند بعد از سقطم بود و چقدر زجرکشیدم اونجا) 

دیگه جایی نرفتیم تا باردار شدم

عید شوهرم تنهایی رفت شهر خانواده اش، بعدش چندباری تو این چندماه مادر و پدرم رفتن تهران پیش برادرمینا، دیروزم خواهرمینا رفتن تهران هم دیدن خواهرشوهرش که اونجاست، هم کنسرت میخواستن برن، هم اینکه داداشمینا امروز برمیگردن تهران و خواهرمینا میرن پیششون، دوباره سه شنبه خواهرمینا برمیگردن بابامینا میرن تهران پیش داداشمینا که بچه رو نگه دارن اونا برن سرکار. 

از اونطرف شوهرم 11 مرداد تا 15 مرداد به خاطر عروسی پسرخاله اش دوباره میره شهر خانواده اش

اگه عروسی پسرداییم کنسل بشه مادر و پدرم میرن مشهد عروسی برادر زنداداشم

و من حتی از خونه اونورتر نمیتونم برم😔😔😔

احساس میکنم ناخودآگاه و ناخواسته دارم بهشون حسودی میکنم و از اینه که دلم گرفته😭😭

سلام تلم یه دو روزه قطع تونستم وصل کنم بهت‌میدم‌عزیزم منم سختمه بیام‌ تاپیک الانم پیاده روی میکنم

آره اونجا خیلی بهتره 

معلومه که سخته.. سخت بودنشه که فوق العادش میکنه 💪💪....وزن شروع 👈119😭 
چقدر زود زود وزن میکنی حداقل بزار یک هفته بشه‌بفهمی هفته ای‌چقدره؟

ذوق دارم آخه 😂اما چشم دیگه هفته ای یکبار وزن میکنم 

سلام تلم یه دو روزه قطع تونستم وصل کنم بهت‌میدم‌عزیزم منم سختمه بیام‌ تاپیک الانم پیاده روی میکنم

چه عالی خیلی خوبه منم از این به بعد شبا که بچم خوابه ورزش میکنم 😍

سلام صبحتون بخیر خوبین؟  بچه ها ببخشید سر صبحی این پیامو. میدم ولی میخوام دلیل این تغییر اخل ...

سلام عزیزم.بخاطر تغییرات هورمونی تو دوران بارداری این احساسات طبیعیه...ولی از الان به رفتن شوهرت تو مرداد یا اتفاقای آینده فک نکن.اینجوری خودتو اذیت میکنی.ولی بهتر بود قبل از بارداریت حسابی میرفتی سفر و گشت و گذار...چون انشالله وقتی نی نی بیاد اوایلش چون تجربه نداری ی کم سخته تا بیفتی رو غلتطک...از همین الان کفش فولادی پات کن عزیزم

ولی کلا سعی کن به این احساسات دامن نزنی گلم.به چیزای مثبت فک کن همیشه.انشالله همیشه دلت و لبت به خنده باشه💜💜💜

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

سلام علیکم

روز فستیتون بخیر💪

کالری مصرفی ۰

حدودای ۴۵دقیقه دویون و پیاده روی

۱۲۰تا پروانه

چالش شکم

۱۰۰تا دوچرخه

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
سلام عزیزم.بخاطر تغییرات هورمونی تو دوران بارداری این احساسات طبیعیه...ولی از الان به رفتن شوهرت تو ...

سلام لاویای عزیز

مرسی که جواب پیاممو دادی

ولی خب قبل بارداریمم نمیشد سفر برم به دلیل کمبود بودجه😔و شرایط کاری شوهرم😔

من از اولش میدونستم که تو بارداریم و بعد زایمان نمیتونم سفر برم و خودمو براش آمادهکرده بودم ولی وقتی میبینم همه اعضای خانواده ام دارن میرن سفر و من نمیتونم دلم میگیره

بیشتر از وقتی دلم گرفت که خواهرم به شوخی به شوهرم گفت ما که داریم میریم تهران، مامان و بابا هم که میان تهران، تو هم همزمان با ما برو شهر خودتون بزار مائده تنها بمونه (واقعا از این حرف خواهرم حتی به شوخی دلم شکست😔😔) 

مگه من دوست داشتم تجربه سقط داشته باشم که حالا به خاطر مواظبت از دخترم نتونم جایی برم؟ 😭💔

مگه من دوست نداشتم مثل خیلی از خانومای دیگه که اصلا نمیفهمن چطوری باردار شدن و تو بارداریشون هرکاری دوست داشتن کردن، باشم؟ 

ولی وقتی شرایطم اینطوریه و خدا برام اینطوری خواسته باید اینجدری خواهرم بهم تیکه بندازه😔😔

سلام صبح فستیتون بخیر✋✋😍😍😍❤❤❤❤😊😊😊😊

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام لاویای عزیز مرسی که جواب پیاممو دادی ولی خب قبل بارداریمم نمیشد سفر برم به دلیل کمبود بودجه😔 ...

مائده😔😔😔😔

خواهرت شوخی کرده عزیزم تو ک نباید ازش ناراحت بشی یا دلت بشکنه...نمیشه با دکترت مشورت کنی شاید بهت اجازه بده توام با شوهرت بری؟

تو الان خیلی حساس شدی البته منم درکت میکنما...من باردار نیستم و شرایطم مث توعه!با این تفاوت ک شوهرم یا اعضای خانوادم جایی نمیرن ولی من همیشه دلگیرم😣

عزیزم...خودتو با وسایل نازگل ساک زایمان و اینا سرگرم کن میگذره انءشالله این روزا 🙏😞

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز