2777
2789
عنوان

متنفرم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 57 پست
محلشون نده زیاد بیشتر با برادرشوهرات صحبت کن و مخاطب قرارشون بده انگار نیستن اونا

انقد تیکه میپرونن که ناخوداگاه نمیتونی محل نذاری بخدا الکی قیافه میگیرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اونا اين حسو ندارن كه داري بهشون احترام ميزاري... فكر ميكنن ميخواي تحقيرشون كني و كلاس بزاري.. ...

من چیکارکنم که هنر ندارن یه دسرساده درست کنن

انقد تیکه میپرونن که ناخوداگاه نمیتونی محل نذاری بخدا الکی قیافه میگیرن

عزيزم اگه حساسيت نشون بدي بدتر ميكنن... از اين به بعد استامبولي درست كن با ماست... نگاهشونم نكن... وقتي تيكه انداختن سكوت كن و فقط نگاه ترحم آميز بهشون داشته باش و نهايتاً بگو آخييي... عزيزم...

اوه اوه خدا صبر بده... خیلی سخته

چیکارگنم بین این جماعت بی چشم و رو مادو میگیرم ایراد میگیرن پر ایرادن ولی از بقیه ایراد میگیرن مثلا یه بار شوهرم گفت بیا بریم خونه داداشم چون نزدیک شام بود غذا خریدیم بردیم وای که هعی غذارو کوفت کردن ایراد گذاشتن اه خالمون بدشد از کجا گرفته بوذین

بذار به حساب شعور نداشتشون و فرهنگ خانوادگيشون 

از اين به بعدم هرجا اونا بودن يا نرو يا يه جوري برو كه سريع برگردي خونه خودتون 

زماني هم كه پيششون هستي خودتو با بچه ت سرگرم كن بي محلي بدترين فحش براي اوناس بعضيا ذاتشون خرابه كاريشون نميشه كرد به قدري پر عقده هستن كه تا تيكه و طعنه كنايه نزنن اروم نميشن اينا رو به چشم يه بيمار رواني نگاه كن كه با ازار ديگران شارژژ ميشن

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اخه اون برادرشوهرای من انقد زن ذلیلن بدبختا کلی ویژگی های برتر به زناشون دارن ولی اعتماد بنفس ندارن ...

خب بشه وقتی حق با تویه اصلا جنگ بشه😐

جاری منم یه چندباری زندگیمو ریخت به هم ولی چنان ر.ی.د.م. بهش که الان یه ساله رفت و آمد نداریم و ریختشم نمی بینم

درسته که آدم تمام تلاششو می کنه واسه حفظ رابطه ولی این تلاش باید دو طرفه باشه نه اینکه یه طرف فقط حرف بشنوه و سکوت کنه و طرف دیگه روزبه روز وقیحتر

وقتی دائما سکوت کنی دربرابر کسی و اللخصوص جاری ، هیچوقت کسی نمیگه چقدر آدمه، بلکه سوء استفاده میکنه و پرروتر میشه

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
بذار به حساب شعور نداشتشون و فرهنگ خانوادگيشون  از اين به بعدم هرجا اونا بودن يا نرو يا يه جور ...

میدونی مشکل اینجاس یه نفر نیستن سه نفرن باهم میگن و بلند بلند میخندن

خب بشه وقتی حق با تویه اصلا جنگ بشه😐 جاری منم یه چندباری زندگیمو ریخت به هم ولی چنان ر.ی.د.م. بهش ...

شوهرم میاد وسط انقد تو بارداریم شوهرم اذیتم کرد یه سری تو بارداریم خواب بودم یهو با داد و بیداد از در اومد تو معصومه چرا تو رو روضه دعوت کرده نرفتی منم گفتم اون کی بهم احترام گذاسته الانم شکمم بزرگ شده جایی نمیتونم بشینم سر اونا منو دیوونه میکرد

كساني كه زياد ايراد ميگيرن حسودن و همين درد براشون بسه... 

حال بهم زنا میترسم فردا که بچم بزرگتر سد از تیکه های اینا ناراحت شه چون به بچه یکساله ام رحم نمیکنن

اخه اون برادرشوهرای من انقد زن ذلیلن بدبختا کلی ویژگی های برتر به زناشون دارن ولی اعتماد بنفس ندارن ...

بعدم به شوهرت بگو که ناراحت میشی و ببخشید ولی همش بکوب تو سرش که من بخاطر تو چیزی بهشون نمیگم😂😂 خانواده شوهرم هر وقت اذیتم کنن یا ناراحت شم من یذره آب و تاب میدم و میگم من فقط بخاطر تو بهشون چیزی نمیگم و احترام بهشون میذارم

حالا اگه بخاطر شوهرمم نباشه عمرا بتونم بهشون چیزی بگم چون اصلا زبون تند و تیز ندارم😂😂😂

ولی خب شوهرمم وقتی دید ناراحتیامو کم کم رابطش با خانواده ش متعادل شد با اینکه خیلی بهشون وابسته بود

به نظرم مرد خیلی تاثیر داره

اگه شوهرت یخورده سرسنگین بشه باهاشون و بعد که ازش دلیلشو پرسیدن کار زشت جاریاتو بهشون بگه به نظرم خوبه

تو واسشون شاید مهم نباشی ولی پسرشون که مهمه🤔

من چیکارکنم که هنر ندارن یه دسرساده درست کنن

یبار مثل خودشون پذیرایی کن و هنر به خرج نده ببین چیکار می کنن؟ بازم چیزی می پرونن یا نه