2777
2789
عنوان

متنفرم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 57 پست
میخام هنرمو نشون بدم ولی بیشعورا میخندن اخه خودشون یه برنج و خورشتو بدون هیچی میکوبن تو سفره

خب معلومه ک حسودی میکنن.تو هم سعی کن زبونشونو کوتاه کنی

واسه مامان شدنم دعا میکنی؟من به دعای نی نی سایتی ها ایمان دارم
سه چهار بود کامنتی ازتون ندیده بودم دلم براتون تنگ شده بود💜

قربونت عزیزم ❤💋💋مهربون 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تفاوت فرهنگی کمرشکنه خوب تو روستا ها هم فرهنگ مخصوص به خودش رو داره و معمولا انعطافشون نسبت به ...

از شانس من سه تا برادرشوهر باکلاس و باسواد و شهری رفتن ۳تا زن بیشعور گرفتن

میخام هنرمو نشون بدم ولی بیشعورا میخندن اخه خودشون یه برنج و خورشتو بدون هیچی میکوبن تو سفره

بگو شما که تو دهاتتون از این چیزا ندیدین، حرفاتو به شوخی بارشون کن

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
بگو شما که تو دهاتتون از این چیزا ندیدین، حرفاتو به شوخی بارشون کن

اخه اون برادرشوهرای من انقد زن ذلیلن بدبختا کلی ویژگی های برتر به زناشون دارن ولی اعتماد بنفس ندارن من حرفی بزنم قطع رابطه میشه میخام با پنبه سر ببرم بلد نیسم

جارى حسود خدا نياره...هرچند ك از قديم گفتن حسود هرگز نياسود...دود حسادتشون تو چشم خودشون ميره...

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
چجوریه که هرسه تاشون فقط با شما مشکل دارن؟  شاید شمام با رفتارتون ناراحتشون میکنید آدما متوجه ...

غیز طبیعی نیست بعضیا حسودن کلا یکی ازشون بالاتر باشه دسیسه میکنن بر علیه اون یکی خیلی دیدم جاری ها بر علیه یکی بودن

چجوریه که هرسه تاشون فقط با شما مشکل دارن؟  شاید شمام با رفتارتون ناراحتشون میکنید آدما متوجه ...

اخه اونا فامیلن و ترک زبان ولی من کلا غریبه ام و دیر به جمعشون پیوستم اونا قدیمین و من جدید

از شانس من سه تا برادرشوهر باکلاس و باسواد و شهری رفتن ۳تا زن بیشعور گرفتن

محلشون نده زیاد بیشتر با برادرشوهرات صحبت کن و مخاطب قرارشون بده انگار نیستن اونا

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
چه تقصیری من فقط احترام میذارم مثلا یه بار شال کادو بردم جلو همه بهم گفت این از این ۱۰تومنیاس که تو ...

عزيزم اونا اين حسو ندارن كه داري بهشون احترام ميزاري... فكر ميكنن ميخواي تحقيرشون كني و كلاس بزاري...