2777
2789
عنوان

متنفرم .......

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 57 پست
بعدم به شوهرت بگو که ناراحت میشی و ببخشید ولی همش بکوب تو سرش که من بخاطر تو چیزی بهشون نمیگم😂😂 خا ...

بخدا هروقت اومدم بگم چرا فلان جاریم اینو گفت یا چرا قیافه میگیره همش میگه ببین تو چیکارکردی ناراحتشون کردی میگم من با خودت از در میرم تو با خودت میام بیرون اصلا دوتایی من کی با جاریام نشیتم هرچی باشه تو میبینی دیگه ولی عین گاو میمونه همش حقو میده اونا

حال بهم زنا میترسم فردا که بچم بزرگتر سد از تیکه های اینا ناراحت شه چون به بچه یکساله ام رحم نمیکنن

نترس عزيزم... اگه تو اين اشتباه رو نكني كه بخواي با بچت در موردشون درددل كني بچت ناراحت نميشه... هرگز و تحت هيچ شرايطي پيش بچت بدشونو نگو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار مثل خودشون پذیرایی کن و هنر به خرج نده ببین چیکار می کنن؟ بازم چیزی می پرونن یا نه

همیشه یه چیزی دارن بپرونن حتی سرخاک یکی از اقوام رفته بودیم اونوقت من تازه عروسی مرده بودم جمع شده بود پستشونم به من بعد بلند بلند میگفتن ببین رفته یه گوشه نشیته قیافه میگیره درصورتیکه من از اینکه میدیم محلم نذارم از غصه رفتم یه گوشه کز کردم

شوهرم میاد وسط انقد تو بارداریم شوهرم اذیتم کرد یه سری تو بارداریم خواب بودم یهو با داد و بیداد از د ...

کم کم و با سیاست روش کار کن، مردا کلا همینجورن، با زبون نرم و یذره هم گریه قاطیش کنی بد نیست، بگو من دوسشون دارم ولی اونا حرف بارم می کنن و منم چون تو و زندگیمو و خانواده تو دوست دارم بهشون چیزی نمیگم، همین

اصلا هم به شوهرت نگو که تو باید هواداریمو بکنی و اینا

کم کم خودش می فهمه

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
نترس عزيزم... اگه تو اين اشتباه رو نكني كه بخواي با بچت در موردشون درددل كني بچت ناراحت نميشه... هرگ ...

نه جلو‌چشم بچه و شوهرم متلک میندازن مثلا اسم بچم آریا هس اسم اصیل ایرانی بعد اونوقت اسم بچه های اونا عربیه تمسخر میکنن آریا اسمت چرا قراضس

کم کم و با سیاست روش کار کن، مردا کلا همینجورن، با زبون نرم و یذره هم گریه قاطیش کنی بد نیست، بگو من ...

چرا شوهرم نمیفهمه من بین عین جماعت تنها و تک افتادم لاقل اون هوامو داشته باشه

بخدا هروقت اومدم بگم چرا فلان جاریم اینو گفت یا چرا قیافه میگیره همش میگه ببین تو چیکارکردی ناراحتشو ...

داره مقاومت می کنه که مثلا تو جوگیر نشی، اکثرا همینجورن

به زنها باید گفت ، یادشان آورد ، که بودنشان ، حال زمین را خوب می کند...🌹
عزيزم بزار بگن... خسته ميشن وقتي محلشون ندي... 

فکر میکنن زبون ندارم یه بارم روضه بود برخلاف میل باطنیم رفتم خواهر جاریم با متلک میگفت همینطوری محکم بشین تکون نخوریا جاریم بهش یاد داده بود بیاد متلک بندازه که چرا نمیرم کمک درصورتیکه ۴تا خواهر جاریم کمکش بودن

فکر میکنن زبون ندارم یه بارم روضه بود برخلاف میل باطنیم رفتم خواهر جاریم با متلک میگفت همینطوری محکم ...

وقتي حرصتو درميارن خودتو ريلكس نشون بده... هيچي سخت تر از اين نيست... در جواب خواهر جاريت بايد ميگفتي اوكي... يا همش... الهييي... عزيزممم... جانممم... يه حالتي كه انگار دلت براشون ميسوزه... اينجوري نه حرف زشتي زدي نه چيزي گفتي بعداً از حرفت سوء استفاده كنن... از طرفي ميفهمن نميتونن حرصتو درارن و بيشتر لجشون ميگيره و احتمال داره سر جاشون بشينن...