2777
2789
عنوان

هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست
یعنی هزینه اضافه برا غذا که ازمون نمیگیره؟ برا شهادت امام‌رضا گرفتیم ۱۵ ورود ۱۸ خروج

ن هیچ هزینه ای نداره رایگانه باهمون ۳۱۰تومنه.برا شهادت عالی گرفتی

معجزم مرداد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ن هیچ هزینه ای نداره رایگانه باهمون ۳۱۰تومنه.برا شهادت عالی گرفتی

پس خداروشکر خیالم راحت شد مرسی خانومی انشالله هرچی حاجت داری بهش برسی

شوهرم هتل خاور رو میخواست بگیره من گفتم هتل ابشار رو بگیر الان یه لحظه فک کردم نکنه بوفه یعنی با هزینه اضافه از بوفه غذا میخریم خیلی استرس گرفتم مرسی که کمکم کرین

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اما خیلی کیفیت غذاش خوب نیس

هتل خاور چجوریه؟

کلا از همه نظر؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

والا ما يه هتل بوديم يه يخچالى داشت بهش ميگفتن بوفه،توش سالاد شيرازى بسيييااار كهنه و ماست خيار بيات شده و سوپ جو داشت كه توش يه بار خورده كوبيده پيدا كرديم،تا خود صبح اين شكلى بوديم 🤢 و تازه نفرى چهار تومنم به پامون مينوشتن،اينه كه اسم بوفه مياد كهير ميزنم،ايشالا بوفه شما اين شكلى نباشه

خبرى خوش بدهد .... كاش كسى ...... گهگاهى
والا ما يه هتل بوديم يه يخچالى داشت بهش ميگفتن بوفه،توش سالاد شيرازى بسيييااار كهنه و ماست خيار بيات ...

کدوم شهر اسمش چی بود؟

عزیزم هتل ابشار خیلی از خاور بهتره خاور منوش سلف نیست انتخابیه یعنی ازبین ۵تا مدل ی مدل انتخاب میکنید اما کلا همون ۳۱۰ شامل همه چیزه هتله ک مجوع سه شب میشه ۹۳۰

معجزم مرداد

معمولا صبحانه های هتل رایگانه ولی شام و ناهار  رو بابد بخری.

بعصی هتل های ارزون تر میز اردور شام و ناهار هم رایگانه ولی هتل گرون نه اینطور نیست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز