2777
2789
عنوان

هتل

272 بازدید | 36 پست

خانوما هتل صبحانه ناهار شام(بوفه) یعنی چی؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی هتل کع بوفه داره

رو رزرو هس یا پولی؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
یعنی اگر با تور مسافرت هستید ، هزینه ها صبحانه و شام و نهار از بوفه ی هتل بر عهده ی تور هست 

ما خودمون هتل رزرو کردیم نوشته بود صبحانه ناهار شام بوفه

میگم یعنی هزینه جدا داره یا رو رزرو هس؟

معمولا صبحانه های هتل رایگانه ولی شام و ناهار  رو بابد بخری.

بعصی هتل های ارزون تر میز اردور شام و ناهار هم رایگانه ولی هتل گرون نه اینطور نیست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
کدوم شهر هتل رزرو کردید بگید راهنمایی کنم من تو اژانس کارمیکردم 

ممنون خانومی ما شهر مشهد هتل ابشار رو رزرو کردیم نوشته بود صبحانه ناهار شام (بوفه)

قیمت اتاق ۲تخته شبی ۳۱۰

اتاق ۴ تخته ۶۱۰

خانما عاشقتونم بااون نظراتتون.بوفه یعنی سلف سرویس و هزینه ای نداره هزینش رو همون اقامت هتله

واقعا؟

ممنون خانومی ما شهر مشهد هتل ابشار رو رزرو کردیم نوشته بود صبحانه ناهار شام (بوفه) قیمت اتاق ۲تخته ...

هتل ابشار توی امام رضا ۵ نزدیکه به حرم چندماهه افتتاح شده دوستارس و صبحانه نهارشامش سلفه.اما گرون گرفتی خیلی

معجزم مرداد

هتل ابشار توی امام رضا ۵ نزدیکه به حرم چندماهه افتتاح شده دوستارس و صبحانه نهارشامش سلفه.اما گرون گر ...

یعنی هزینه اضافه برا غذا که ازمون نمیگیره؟

برا شهادت امام‌رضا گرفتیم

۱۵ ورود ۱۸ خروج

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز