2777
2789
عنوان

هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست
عزیزم هتل ابشار خیلی از خاور بهتره خاور منوش سلف نیست انتخابیه یعنی ازبین ۵تا مدل ی مدل انتخاب میکنی ...

مرسی گلم خیالمو راحت کردی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
دعا کن رفتی اونجابرام دعا کن زودتر مامان شم

چشم عزیزم انشالله امام رضا بطلبه بریم بلیط و هتل رزرو کردیم انشالله قسمت بشه میریم

حتما دعات میکنم اسمتو بگو به نیابتت تو حرم نماز بخونم خودمم میرم از آقا بخوام زودتر مامان شم 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم عزیزم انشالله امام رضا بطلبه بریم بلیط و هتل رزرو کردیم انشالله قسمت بشه میریم حتما دعات میکنم ...

سحرم عزیزم.بلیطت رزرو کردی یااونم بعت بگم ازکجا ارزون بگیری؟

معجزم مرداد

سحرم عزیزم.بلیطت رزرو کردی یااونم بعت بگم ازکجا ارزون بگیری؟

بلیط رو رزرو کردم از سایت علی بابا

هتل روهم از همین سایت رزرو کردم

چشم حتما میخونم و به یادتم

این متنو به خونی به دردت میخونه

چه متنی رو عزیزم؟

تاپیک برا سال ۹۷ هس