خب آخه قبلنا سر چیزای الکی قهر میکردم همیشه اون میومد و الان منم میرم آخه همیشه منم الکی قهر میکنم و ...
منم خيلى اولا سر چيزاى بيخود قهر ميكردم سه روز... داد بيداد غر...اما اين آرامش و صبوريش منم بزرگ كرد الان من جلو نميرم آشتى كنم ولى كمتر قهر ميكنم يا مياد جلو آشتى كنم زود آشتى ميكنم اون كه حتى من بد حرف ميزنم ميرم مثلا جلو آشتى كنم زرد ميخنده ميگم بابا بزار يكم منت بكشم 😂🙏🏽
عمر احساست يك زن، ذره ذره با هر كوتاه آمدنى كم ميشود...
ولى خدايي گفتم تاپيك نزنم ميان ميكن پز... بعد گفتم چرا هميشه چيزاى بد داد ميزينم ميگيم چيز ك ...
تجربه ثابت کرده نگم
😆بعدش دعوا میشه
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
نه عزيزم من اهل دعوا بودم همون بالا ميتونستم شروع كنم و جواب شما رو يه جور ديگه بدم!!🙃 برام مه ...
باا میگم وقتی ادم از خوشیش میگه تجربه ثابت کرده بعدش دعوا میشه برا من ک اینطور بوده
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58