2777
2789
عنوان

این بی بی چک رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 3793 بازدید | 142 پست
نه این ماه دارویی استفاده نکردم

منم درست ماهی که داروهامو قطع کردم باردار شدم بعدش دکترم گفت چند مورد مشابه مثل تو داشتم که داروها رو قطع کردند ماه بعد باردار شدند و اینکه بی بی چکت هاله انداخته فعلا سفرت رو عقب بنداز برو ازمایش بده. منم قرار بود برم یزد.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم درست ماهی که داروهامو قطع کردم باردار شدم بعدش دکترم گفت چند مورد مشابه مثل تو داشتم که داروها ر ...

عزیزم این تاپیک واسه خییلی وقت پیشه، من اونموقع باردار نبودم و چند ماه بعد رفتم یزد و آی وی اف کردم الان پسرم تقریبا ۷ ماهشه🤗

الحمدالله❤

دیروز تاپیکت اومد بالا خوندم فک کردم مال تازگیاس ولی دیدم ن مال خیلی وقت پیشه و رفتم ت تاپیکات دیدیم خیلی وقته چیزی نزاشتی ولی ت دلم گفتم خدا کنه یه نی نی خدابهش داده باشه

حالا نی نی داری؟چندسالشه؟دختره یاپسر؟🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️🧚🏼‍♀️👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

دیروز تاپیکت اومد بالا خوندم فک کردم مال تازگیاس ولی دیدم ن مال خیلی وقت پیشه و رفتم ت تاپیکات دیدیم ...

قربونت برم عزیزم ممنون از لطفت، بله مال خیلی وقت پیشه، من بعد اون آی وی اف کردم خداروشکر الانم پسرم ۷ ماهشه😊

الحمدالله❤
عزیزم این تاپیک واسه خییلی وقت پیشه، من اونموقع باردار نبودم و چند ماه بعد رفتم یزد و آی وی اف کردم ...

عه خدا رو شکر تاریخ تاپیک رو دقت نکردم.معذرت

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.