2777
2789
عنوان

این بی بی چک رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 3793 بازدید | 142 پست
نه عزیزم قبلا یه تعدادی رو شهر خودمون انجام داده بودم یه تعدادی هم پارسال مرکز ابن سینا تهران انجام ...

ببخشید تورو خدا انقد سوال میپرسم😔

عکس از ازمایشات نداری؟؟

هزینه ی کلشون چقد شد،؟

ان شاالله تا این موقع باردارم😍😍
سلام ممنون عزیزم، آره سقط مکرر داشتم دیگه از آخرین سقطم تقریبا دو سال گذشته بود دیگه طبیعی نشدم با آ ...

سلام گلم جقدر خوشحال شدم باردار شدی مواظب خودت و فرشته کوچولوت باش ما رو هم دعا کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید تورو خدا انقد سوال میپرسم😔 عکس از ازمایشات نداری؟؟ هزینه ی کلشون چقد شد،؟

بخدا درست یادم نمیاد فقط میدونم اون اولیا رو با شوهرم انجام دادیم رفتیم بیمه تامین اجتماعی تاییدشون کردن خیلی هزینه ش کمتر شد اونایی هم که تو ابن سینا دادم حدود ۵۰۰ تومن شدن،

اگه بری تو تاپیک "بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال ۹۴" سوال کن که آزمایشای تکمیلی رو میخوای استارتر تاپیک لیست کامل آزمایش ها رو برات میفرسته،(سرچ کن اسمشو پیداش میکنی) من تو گوشیم گشتم پیدا نکردم آزمایشا خودمم پراکنده ن، برو اونجا سوال کن همه رو یکجا یادداشت کن ان شاالله که مشکلت حل شه عزیزم

الحمدالله❤
سلام گلم جقدر خوشحال شدم باردار شدی مواظب خودت و فرشته کوچولوت باش ما رو هم دعا کن

سلام عزیزم قربونت برم ممنونم ان شاالله که قسمت همه منتظرا بشه😍

الحمدالله❤
سلام خوبی گلم میشه بگی کجا ای وی اف کردی و هزینش چند شد؟؟؟؟

سلام عزیزم ، یزد بیمارستان مادر با دکتر افلاطونیان‌ انجام دادم هزینه ش حدود ۶_۷ میلیون شد

الحمدالله❤
مبارکه عزیزم انشالله همیشه کنارتون باشه و بزرگ شدنشو ببینید 😘

ممنون عزیزم... بعد از سال ها انتظار و بارداری سختی که داشتم برا همه منتظرا آرزو میکنم که به راحتی طعم مادر بودن رو بچشن 😍

الحمدالله❤
ممنون عزیزم... بعد از سال ها انتظار و بارداری سختی که داشتم برا همه منتظرا آرزو میکنم که به راحتی طع ...

خداروشکر برای منم دعا کن چند سال بود بچه دار نمیشدی وچند ساله ازدواج کردی ؟!!

خداروشکر برای منم دعا کن چند سال بود بچه دار نمیشدی وچند ساله ازدواج کردی ؟!!

ان شاالله به زودی دامنت سبز میشه، به خدا توکل کن و صبر داشته باشو آرامش و پیگیری هم بکن ولی بازم با آرامش چون واقعا بچه داری سخته ماهم انقدر برا باردارشدن غصه میخوریم که  وقتی بهش میرسیم جونی برا بچه داری نداریم☺

یکم بیشتر از ۶ ساله که ازدواج کردم یه مدت اون اولا نمیخواستم بعدم ۳ بار سقط داشتم.

الحمدالله❤