2777
2789
عنوان

چه گلی به سر بگیرم😢

330 بازدید | 31 پست

شوهرم یه تومان باید بده به کسی یه ساله نداده حالا طرف گفته 400 بده بقیشو بعد شوهرمم اس داده به مامان بگو قرض بده 5 روز دیگه میدم اخه من چطور روم میشه از مامانم بگیرم میدونم پس نمیده تا حالاکلی پول گرفته و پس نداده اصلا از گورش میخاد تا 5 روز دیگه بیاره بده از طرفی مرده از اون بی ابروهاست میاد در خونه با بابامو خواهر برادرام یه ساختمون زندگی میکنیم اگه بیاد همه میفهمن قبلا هم اومده اما از طرفی نمیخام از کسی بگیرم شوهرم عادت کرده که خانواده من مشکل گشاش باشن از بابای خودشم نمیگیره یا نمیدن یا بدن با کلی منت و همه جارو پر میکنن من چیکار کنم خودم هفته دیگه حقوق میگیرم اما کلی قسط دارم چند بار برای پایان نامم از شوهرم پول خاستم نداده بهم حالا من بهش بدم جیکار کنم چه شوهری دارم که هیچ پس اندازی نداره

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بگو روم نمیشه به مامانم اینا بگم خودت برو بگو ...اگر خودش بگیره بعدا مجبور میشه پسشون بده

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای خدا ادم حرص میخوره ازاینهمه بی خیال مردها خب چه میشه کرد به نظرم بگیر از مامانت ولی نگو۵روزه پسش میدم بگواخرماه برمیگردونم از طرف دیگه هم هرروز شوهرتومجبور کن که پولشو جورکنه به مامانت بده

بگو روم نمیشه به مامانم اینا بگم خودت برو بگو ...اگر خودش بگیره بعدا مجبور میشه پسشون بده

پس نمیده تا الان 30 تومان از بابام گرفته نداده کلا اهل پس دادن نیست 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

طلا نداری بفروشی

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
ای خدا ادم حرص میخوره ازاینهمه بی خیال مردها خب چه میشه کرد به نظرم بگیر از مامانت ولی نگو۵روزه پسش ...

اخه ادمیه که همینکه بگیره یادش میره هر کاریش کنم پول نمیده تا جمع کنم پس بدم تا الانم 30 تومن بدهکارشونه نداده

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
پس نمیده تا الان 30 تومان از بابام گرفته نداده کلا اهل پس دادن نیست 

خب همينو بگو

بگو وو قبلي ها رو پس ندادي روم نميشه برم بگيرم

خودش بايد ي فكري كنه وقتي انقد بيخيال هست

تو برا پايان نامه نياز داشتي كمك نكرده حالا تو چرا ميخاي بهش كمك كني

بيخيال باش نميخاد حرص بخوري خودش بايد راهش پيدا كنه

در واقع مشكل خودش هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بگو اگر فكر ميكني كارت درسته خودت برو به بابام بگو 

بعدم ياد اوري كن چون تاحالا پول هاي قبلي برنگردوندي من روم نميشه درخواست بدم ،

يك كار ديگه هم ميتواني بكني اينكه از مادرت بگيري و به شوهرت بگي از ريس ات يا دوست ات گرفتي ، و گفتي بهش برميگردوني ٥ روزه .

طلا نداری بفروشی

یه کوچولو دارم اما حرصم از اینه که هر بار گفتم پول بده پایان ناممو تموم کنم نداده و خودش زده به اون راه اون وقت من همیشه وقت سختی بهش پول دادم اما اون همیشه بی پولیاشو برام میاره الان یادش افتاده  زن داره 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔