2777
2789
عنوان

خيلي ناراحتم...

198 بازدید | 29 پست

دو ساله ازدواج كردم از اول زندگيمون مشكل بزرگي ك دارم دهن لقي همسرمه ب هر دري زدم درستش كنم نشد. كوچيكترين حرفاي خصوصيمو ب خونوادش خبر ميده و مادرش هم مثل خودش دهن لقه و من حرفارو ازين ور اونور ميشنوم. ديابت بارداري دارم ازش خواهش كردم اين حرفو ب كسي نگه متاسفانه امروز فهميدم اين موضوع رو هم ب خونوادش گفته. خيلي ناراحتم كلي گريه كردم

👶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر کنم بخاطر شرایط حاملگیتون خیلی حساس شدین وگرنه فهمیدن این که دیابت حاملگی دارین اصلا چیز مهمی نی ...

اخه خونواده همسرم جنبشو ندارن بچه من تو سي سالگيشم يه مريضي بگيره ميگن بخاطر ديابت مامانش بوده. بعدشم بيشتر از دست شوهرم ناراحتم ك اصلا نميتونه رازداري كنه

👶🏻
درست نمیشه چون اینجور ادما از بچگی دهن لق بودن بابای منم همینه به خاطز همین خیلی چیزا رو بهش نمیگم

منم مجبورم خيلي چيزارو مخفي كنم. خيلي سخته اين وضعيت برام

👶🏻
درست نمیشه چون اینجور ادما از بچگی دهن لق بودن بابای منم همینه به خاطز همین خیلی چیزا رو بهش نمیگم

عين باباى من

مثلا داداشم تجديد مياورد همه باخبر ميشدن، يا اگه با شوهرامون مشكل داشتيم مادربزرگم عمه هام همه باخبر بودن

وااااااااااااااي شوهر منم اينجوري بود

نشستم باهاش حرف زدم گريه كردم كه من به خانواده ي خودم حرفمو نميزنم اگر به تو ميام ميگم چون همدم مني چون تو دلت ميدونم نگه ميداري 

خيلييييييييي باهاش حرف زدم خداروشكر به ظاهر كه تاثير داشت خيلي وقته انگار ديگه چيزي بهشون نميگه

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️

مگه حامله نيستي؟ توروخدا انقد حرص و جوش نخور واقعا واست خوب نيست 😔 چاره ي كار فقط حرف زدنه 

بهش بگو دوس ندارم كسي از زندگيمون خبر داشته باشه

زندگي مشترك ما دونفره س نه ده نفره 

گريه نكننننننن اصلاااااا 😔❤️

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️
وااااااااااااااي شوهر منم اينجوري بود نشستم باهاش حرف زدم گريه كردم كه من به خانواده ي خودم حرفمو ن ...

منم خيلي باهاش حرف زدم نميدونم چرا حرفام روش تاثيري نداره. نه راه پيش دارم نه پس. از كسيم شنيدم ك اصلا نميتونم تو روي شوهرم بزنم حتي تاكيد كرده نازي نبايد بفهمه و الا سكته ميكنه.

👶🏻
مگه حامله نيستي؟ توروخدا انقد حرص و جوش نخور واقعا واست خوب نيست 😔 چاره ي كار فقط حرف زدنه  ب ...

2000 بار بهش گفتم يعني كوچيكترين حرفو هم خبر ميده ها... اصلا نميتونم دركش كنم. بارها بهش گفتم حداقل مسائل مربوط ب منو ب كسي نگو 

👶🏻