2777
2789
عنوان

عروسک سیسمونی تهران

257 بازدید | 18 پست

خانما سلام من ساکن تهرانم منتها جایی رو بلد نیستم میخوام برای سیسمونی پسرم عروسک بخرم نمیدنم کجا باید برم کدوم منطقه میشه لطفا راهنمایی کنید؟ کجا عروسک زیاد داره!؟ خودم شمال غرب هستم منتها هرجایی باشه میرم فقط اینکه قیمت مناسب و تنوع زیاد جایی هست رهنمایی کنید؟؟ لطفا خانمای تهرانی جواب بدن ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تاپیک خوبی. اسباب بازی از کجا شما خریدین؟من کوچه مروی دیدم مردم میرفتن میخریدن.نوبت خودم که شد پی ...

من من وسطای ماه شش هستم هنوز هیچ ی نخریدم از الان میخوام شروع منم

لباس هاش و میتونی از تجریش بگیری از خیابان بهار ارزون تره.اگه رفتی بهار حتما جاهای دیگه قیمت کن خیلی ...

دمت گرم ممنون خانم گل حتما میرم تجریش

شما سیسمونی خریدین؟ قصد دارین از کجا بگیرین؟ کمد واین چیرا شو

شنيدم تو صالح آباد تهران اسباب بازي فروشي زياد داره با قيمت مناسب

خیلی لطف کردین ممنونم همه جاهایی ک اینجا میگین رو راجبش پرس و جو میکنم و میرم مرسی

دمت گرم ممنون خانم گل حتما میرم تجریش شما سیسمونی خریدین؟ قصد دارین از کجا بگیرین؟ کمد واین چیرا شو

من خریدم عزیزم.تجریش اومدی برو پاساژ بعثت.سرویس چوبش را از حسن اباد خریدم.من هر چی احتیاج داشت و خریدم یه تخت کنار نوزاد گرفتم.لباس هم یه کم از السی وای کی کی و یه کم از خیابان بهار تو خونه ای هاش و از تجریش خریدم.هر ماه هم هر چی احتیاج پیدا کنه میرم میخرم.از پاساژ بهار تو خیابان بهار یه کم خرت و پرت گرفتم.لیست کن قیمت ها را هم کنارش بنویس

ببین خودت لیست بنویس و برو طبق همون بخر وگرنه فروشنده ها انقدر چیزایی که نمیخوای بهت میفروشن اون سرش ناپیدا!

اسباب بازی هم خیلی کم بخر مهمترینش آویز بالای تخت و یه عروسک نرم که حتی بتونه بعدا گاز بگیره. (جهت اطمینان دوتا بخر چون با اونی که انس بگیره نابودش میکنه و بعد بهانه شو میگیره)

باقیش یکی دوتا چیز دکوری. انقدرررر اسباب بازی براش میارن و با توجه به سنش میخری که خیلی زود مجبور میشی گونی گونی بدی بره!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!