2777
2789
عنوان

بگین مقصر کیه ؟؟

245 بازدید | 41 پست

دیشب کیک پختم خواستم یه تیکشو واسه مامانم ببرم (هرسری که درست میکنم واسه مامانم یامادرشوهرم میبرم البته مامانم بیشتر)

شوهرم حالت متلک گف خوشبحال مامانت و...واسه مامان منم ببری بدنیس

منم همون لحظه گفنم قبلا واسش بردم و ...مامانت الان میگه پوست گردو چرا توشه (یکبارگفته بود)

بعد فکراموکردم بهش گفتم  واسه مامانت ببر گف نمیبرم و..منم واسه مامانم نبردم هرکاری کرد گف ببر

کلا شوهرم بچه ننس سر همه چی ناراحت میشه  ازدیشب تاحالابحساب سرسنگینه منم محلش ندادم و بدون هیچ حرفی ب حالت قهرخابیدیم .

بارانم تمام دنیامییییییبی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشتر حق با شماست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اهمیت نده . بخوای به این مسائل کوچیک بال و پر بدی یهو از کاه کوه ساخته میشه

اینجور وقتا هم عادی باش و حرف بزن و انگار نه انگار که مسئله ای پیش اومده

اونم یاد میگیره هر مسئله کوچیکی رو بهش شاخ و برگ نده

😭😭😭من تو شهر غریبم هرچی درس کنم فقد ب مادرشوهره میرسه

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

شما بيشتر مقصري

مدل حرف زدنت خوب نبود

ميتونستي بگي راستش روم نميشه ديگه ببرم نكه اونبار توش پوست گردو بود بهم گفت خجالت كشيدم كاش نميگفت بهم

هم ميفهميد ناراحت شدي هم مطمئن باش اينجوري برخورد نميكرد

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
به چ عشقی کیک میپزی اخرش میزنه توبرجکت هیییییییی

😁😁😁منگه ساعت سه و چهار درس میکنم خودم نوش جان میکنم شاید یک تیکه بمونه برا همسرجان 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

سر  مسایل بی خود ناراحتی درست نکن عزیزم 

تقصیر خودته بگو باشه یکمم برا اون بزار ببره خونه مامانش چی میشه مگه حتما باید ناراحتی درست کنی اونم موضوع به این بی خودی

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

به نظر من حق با شماست

چون اول اون تیکه انداخته، شما هم در جوابش تیکه انداختی

بعد شما کوتاه اومدی و گفتی کیک ببر، ولی اون کشش داده

حالا هم انقدر قیافه بگیره تا خسته بشه

والااااااا