2777
2789
عنوان

بگین مقصر کیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 41 پست
مقصر شمایی.. قبل حرف زدن همیشه اول فکر کن .. اونجایی که گفتی مامانت میگه پوست گردو بود رو میگم 

ایراد حرفش چیه؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهمیت نده . بخوای به این مسائل کوچیک بال و پر بدی یهو از کاه کوه ساخته میشه اینجور وقتا هم عادی باش ...

کلا عادتشه ازبس از کاه کوه ساخته منم ازش یادگرفتم 

همیشه دوست داره بهش بگی چشم 

بارانم تمام دنیامییییییبی  
مقصر شمایی.. قبل حرف زدن همیشه اول فکر کن .. اونجایی که گفتی مامانت میگه پوست گردو بود رو میگم 

خب گفته بود جلوشوهرمم گف 

حالاشایدبی غرض گفته 

ولی قرارنیس سرمسایل کوچیک بازی دراره 

مث بچه هامیمونه

من دوست دارم همسرم به مادرم احترام بذاره و حرفهاشو به رخم نکشه. مسلما مردها هم همینطورند.

البته نظر همه قابل احترامه. ولی اخلاق همه مثل هم نیست. آدما متفاوتند.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

هر چه قدر تو مامانتو دوست داری  براش کیک میفرستی بچه ننه نیستی

اونم مامانشو دوست داره  حالا یک بارم گفته پوست بوده توش من واسه مادر شوهرم خیلی میفرستادم برگشته عوض دستت درد نکنه گفت چه قدر کیک درست میکنی شما این همه خوب نیست و فلان از اونجا به بعد نه واسه اون فرستادم نه واسه مامان خودم 

که بین منو همسرم کدورت پیش نیاد تموم

هر چه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
شما بيشتر مقصري مدل حرف زدنت خوب نبود ميتونستي بگي راستش روم نميشه ديگه ببرم نكه اونبار توش پوست گ ...

درسته عزیزم ولی بدم میادهمیشه متلک میگه خوشبحال مامانت اینقدبفکرشونی

دیگ ی تیک کیک این مدل حرف زدن ونداش

تو غذای مادرشوهر من دو سه باری مو بوده ولی نگفتم و حتی سر سفره طوری کنار گذاشتم کسی نبینه. پوست گردو که چیزی نیست.

کلا عادتشه ازبس از کاه کوه ساخته منم ازش یادگرفتم  همیشه دوست داره بهش بگی چشم

چقد شبیه شوهر منه! توام بگو چشم بزار خوشحال بشه بعد کار خودتو بکن 

اینم که از کاه کوه میسازه رو خودت میتونی درست کنی. به حرفاش اهمیت نده ولی نه با بی محلی و ناراحتی . یه طوری که انگار واقعا کری و نمیشنوی حرفای بی موردشو

با رفتار خودت میتونی درست و غلط رو بهش یاد بدی

درسته عزیزم ولی بدم میادهمیشه متلک میگه خوشبحال مامانت اینقدبفکرشونی دیگ ی تیک کیک این مدل حرف زدن ...

خب عزیزم اونم انتظار داره میبینه تو به مامانت محبت میکنی اونم دوست داره همین کار و بکنه از این به بعد خودتون بخورین واسه هیچ کدومشون نبرین 

الکی هم باهم قهر نکنین هیچ چیز ارزش ناراحتی شما دوتا رو نداره 

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
درسته عزیزم ولی بدم میادهمیشه متلک میگه خوشبحال مامانت اینقدبفکرشونی دیگ ی تیک کیک این مدل حرف زدن ...

اينجور وقتا بگو درستشم همينه توهم بايد به فكره مامانت باشي توكه وقت نداري جاي تو من به فكره مامانه توهم كه مثا مامانمه هستم هرچي هم بگه فكر ميكنم مامان خودم گفته

خرش كن ببخشيدا ولي خلاصش اينه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧