2777
2789
حجابت در چه حده عزیزم؟

روسریم رو جوری میبندم که سینه ها و گردنم معلوم نشه مانتوم هم اندامم توش معلوم نیست شلوارمم ازین راسته ها 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
نمیدونم چرا بعدش دلم میگیره اخه همه مانتویی و ...

عزیزم چادر حجاب برتره اما شما با مانتو هم میتونی باحجاب باشی

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شمایی ک میگی چه کسی گفته حضرت فاطمه چادر داشته یا اصلا اون موقع اسم پادر هم نبوده و بعدا ب وجود اومده سوره ی احزاب آیه ی ۵۹میگه (؛ای پیامبر ب زنان و دخترانت و ب زنان مومنان بگو خویشتن را با چادر بپوشانند؛)

من چادری ام بسیار ناراضی ام

از کلاس سوم ابتدایی مجبورمون کردن چادر سرکنیم خیلی دست و پاگیر بود خیلی خیلی اذیت شدم😭😭😭 هیچ وقت فراموش نمیکنم 

اونموقع چادر مشکی مدل ساده داشتم پارچش خیلی سنگین بود بعد چون تو رشد بودم مامانم برام بلند دوخته بود با لباس مدرسه گشاد و کیف و مقنعه و چادر سه کیلویی بلند که بدتر باعث میشد شلخته بشم و مقنعم بره عقب

خدا نگذره از اونایی که قمیارو از ۹ سالگی مجبور به سرکردن چادر میکنن

من کلا تو چادر سرکردن بی سلیقه ام، خاکی میشه روسریم میره عقب دست و گیره

الان دو ساله که بیشتر جاها سرنمیکنم

خدایا مرسی        

من که نزدمت عزیزجان  منم نمیگم فقط چادر من گفتم بهترین پوشش چادره یه وقت خوب داریم یه وقت خوبت ...

عزیزم دل خانوم گلی خوب و خوبتر از نظر هر کس با هم فرق داره . 

شاید خوبتری که از نظر شما خیلی با ارزشه از نظر خیلی پست شمرده بشه . 

مثلا از نظر من خوبتر اینه که راحت بگردم خوب اینه که با مانتو روسری برم در رده اخر چادر قرار داره که باز اونم ترجیح میدم نرم بیرون اینجوری . 

نمیشه یه نسخه رو واسه همه پیچید 

دوره مدرسه چادری بودم راضی نبودم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

روسریم رو جوری میبندم که سینه ها و گردنم معلوم نشه مانتوم هم اندامم توش معلوم نیست شلوارمم ازین راست ...

حجابت خوبه عزیزم...انشا۶الله بهترم میشه

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

منم چندین سال چادری بودم

الان خدا رو شکر راحت شدم 

بستگی به خود ادم داره من اعتماد بنفسم گرفته شده بود با چادر اصلا هم راحت نبودم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

عزیزم پوشش یه حکمی داره وکار وشغل هم یه حکمی ما بعضی شغلهایی داریم که حرامند وپواشون هم حرامه شما یه سوال کن دیجی شدن ایا پولش حلاله ؟؟؟؟؟؟حتی یه کسی هم که مانتویی هست شاید از نظر شرعی نباید شغلش دیجی باشه اخه دیجی ینی شرکت درمجالس گناه وتازه رونق بخشیدن به گناه....حتما از دفتر مرجعت بپرس

اگه مشکل داشت دورشو خط بکش که فک کنم حتما مشکل شرعی داره وپولش حلال نباشه

ماقراره تا بینهایت زندگی. کنیم یه وقت بی نهایتمون خراب نکنیم واسه این صد ساله دنیا

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
با اینکه حجابم اینطوریه بازم خواب چادر میبینم 

خداوند انسانهارو بیشتر از ظرفیت وجودیشون مکلف نمیکنه...بنظرم شما ظرفیت بالاتری نسبت ب پوشش الانتون دارین...

عزیزم پوشش یه حکمی داره وکار وشغل هم یه حکمی ما بعضی شغلهایی داریم که حرامند وپواشون هم حرامه شما یه ...

اما خیلی به این کار علاقه دارم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
بچه ها من دیشب خواب بدی دیدم لطفا اگه امکانش هست برام ایه الرسی بخونید

تعبیر خواب چادر برای زن، شوهره. اگه مجردی شوهر میکنی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ببین آزاده نامداری هم یه زمان میگفت خداروشکر چادری ام اما وقتی رفت خارج چیکار مرد

الان 90 درصد چادریا اوضاعشون همینه از چادری بودن راضیت اما فرصت و موقعیتش پیش بیاد نه تنها چادر رو در میارن حجاب رو هم فراموش میکنن