2777
2789

سلام دوستان من ۴۰_۵۰کیلو اضافه وزن دارم دنبال دکتر تغذیه خوب سمت شهرری هستم ممنون میشم اگه کسی سراغ داره معرفی کنه.البته بجز دکتر کرمانی چون رفتم فاییده نداشت.با سپاس فراوان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بود عایا؟

اره یه دوره ای بود که من پیش یه مشاور تغذیه میرفتم رژیم میداد نه نون داشت نه برنج البته میوه و اینا زیاد داشت وزنم کم میکردی و همه هم راضی بودن ولی به محضی که رژیم رو ول میکردی حتی اگه عادی هم میخوردی وزنت میرفت بالا

ولی وقتی رفتم پیش فرشچی نه نون و برنج و هیچی رو حذف نکرد یه ذره روند کاهش وزنت کمتر هست ولی به هیچ عنوان وزنت بعد رژیم بر نمیگرده.

عزیز ممنون.ادرس مطبشون کجاست؟شماره ای ازشون دارین؟

رژیم اینترنتی هم داره اگه رفت و امد برات سخته 

مطبش خیابون شریعتی بالاتر از میرداماد نبش خیابون مینا ساختمان پزشکان نیکان هست

حتما یه سر به سایتش بزن.

اگر قرار شد بری برای اولین بار ویزیت بشی حتما با خودت یه ازمایش خون کامل اگه داری ببر.

اگه با وسیله نقلیه عمومی بخوای بری اونجا از متروی شریعتی که پیاده بشی چند قدم بالاتر مطب دکتر هست.

فکر کنم اسم سایتش نوین دایت هست

تو اینترنت سرچ کنی سایتش میاد.

شوهردوست من بادکترکرمانی سی کیلو تو هفت ناه کم کردباید رعایت شه منم برای چاقی میگرفتم

من خودمم بعد دیپلم گرفتنم پیش دکتر کرمانی۲۵کیلو کم کردم.اون موقع جوون تر بودم اذیت نشدم ولی دو سال پیش رفتم دوباره کرمانی هم با رژیمش ضعف و سرگیجه گرفتم همم تکراری بود بعد خود دکتر رو نمیشه دید تو شعبه هاش یه کارشناس تغذیه میذاره که خیلی به ادم توجه نمیکنه.(چقدر غر زدم ببخشید :))

بینهایت ممنون.فقط یه سوال،خود دکتر ویزیت میکنه هر سری یا جلسه گروهی میذاره؟

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم از هشت جلسه سه جلسه رو خود دکتر ویزیت میکنه بقیه رو مشاورا ویزیت میکنن که اکثرشون پزشک هستن یا مشاورای عالی ای هستن.

از دفعه های بعد بخوای رژیمت رو تمدید کنی یه مدل دیگه میشه و هزینش از هزینه اولیه کمتره.

خدارو شکر معطلی مطبشم کمه همه زود راه میفتن فقط دم عید خیلی شلوغه.

دوستان کسی دیگه پیشنهادی نداره؟

سلام. دکتر جهانگیر خیلی عالی هستن. من خودم همسرم مادر و خواهر همسرم پیش ایشون رفتیم خیلی راضی بودیم و هستیم مادرخانمم دیابت داشتند خیلی خوب قندشون پایین اومد. خودمونم که برای کاهش وزن رفتیم. مطبشون  روبروی مترو شهرری هست ساختمان پزشکان نور. اینم شمارشون 55905381

من پیش دکتر جهانگیر رفتم عااااالیه هم ازنظراخلاقی هم به عنوان متخصص تغذیه به شماهم پیشنهادمیکنم بریدپیشش شماره مطبش 55905469 ادرسش هم روبرو متروشهرری ساختمان پزشکان نور هست*

من پیش دکتر جهانگیر رفتم عااااالیه هم ازنظراخلاقی هم به عنوان متخصص تغذیه به شماهم پیشنهادمیکنم برید ...

عزیزم‌چ جوری باید وقت بگیرم

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))