بچه ها میخوایم بریم با قطار بندرعباس ازونجا راحت میشه رفت کیش؟؟ من شنیدم با ماشین ۴ساعته و بعدشم کشتی ، ولی شنیدم کشتی معطلی داره و کسی میتونه راهنماییم کنه کسی که رفته باشه زمینی، کدوم بندر باید رفت؟ همون موقع رسیدن میشه رفت با کشتی از قبل باید بلیط خرید؟؟ خلاصه اگه کسی میتونه راهنماییم کنه لطفااا...ممنون
معطلی وقتی داره که شلوغ باشه...فکر کنم از لافت میرن کیش..بازم رسیدین از اسکله حقانی امار بگیرید..یا شماره اسکله کشتیرانی پیدا کنید بپرسید..از تهران پرواز کیش خیلی بهتره که
از بندرعباس تا بندر افتاب چهار پنج ساعت راه.از اونجا هم با کشتی باید بری.معطلی زیاد داره.ولی میتونید زنگ بزنید بندر افتاب و اطلاعات زمان حرکت کشتی رو بگیرید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واسه این تعطیلات آبان میخوایم بریم وحشتناک گرونه ،برگشتو با هواپیما میایم ولی میخواستم بندرعباسو زمینی برم چون نرفتم تاحالا با قطار ولی الان حس میکنم خیلی سخت میشه 🤔
بنظرم قشم برو.کیش زمان خلوت تعطیلی نباشه انتخاب کنید
قشم رفتم، خیلی بافتش روستایی، البته خیلی بکر و واسه دیدن عالیه ولی کیش بیشتر واسه تفریحات آبیش و سکوت و آرامش شهرشو ، کوچیک بودنش که دسترسی به همه جا راحته دوست دارم.