بعد یکسال و هشت ماه خدا دعای دخترمو قبول کرد و بهش ی برادر داد... دعا کنید سالم و سلامت بدنیا بیاد..تو هفته ۱۷ سرکلاژ شدم و استراحت مطلقم... دخترم خیلی خوشحال شد دعا کنید شادیش پایدار بمونه و این روزها برام ب خوبی بگذره و بچم بسلامت دنیا بیاد. اللهم صل علی محمد وال محمد❤️💚 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام
من که شوهرم وقتی میخوابه انگار قطار رد میشه از خونمون شیشه ها میلرزه. من که حلالش نمیکنم که تو آشنایی به من نگفت اینو. به هیچ عنوان زنش نمیشدم. گاهی از بی خوابی گریم میگیره دیگه یا میرم تو پذیرایی تشک میندازم میخوابم از حرصم
واااا ینی همه خوبیهاشو ول میکردی بخاطر خروپف ردش میکردی،عهههههه منم اونقددد بهم برمیخورد شوهرم تو ب ...
آخه خوبی چندانی ام نداره عزیزم. خرو پفشم مزید بر علته. ولی واقعا اگر فقط همینو میدونستم ازش زنش نمیشدم چون خیلی رو خوابم حساسم و الان که اغلب شبا بی خوابی میکشم عصبی و مریض شدم و رو همه زندگیم تاثیر گذاشته
سلام دوستان من پیشه یه دکتر خوب رفتم که مشکلمو رفع کرد اسمشم دکتر کاوانه شمارشم 09902771196 تازه مشا ...
دکتر چیه
خدایا سپاسگزارم از لطف بیکرانت خدایا شکرت خدایا راضیم به رضای تو ، مادر شدن قشنگترین معجزه خداست منو بی نصیب نکن، الهی همه منتظرا صاحب اولاد سالم و صالح بشن الهی آمین❤🙏🤰🤱