2777
2789
عنوان

چرا جدیدا شوهرامون اینقدر بد شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 234 پست
امان از گرونی!

اینا بهونه هاشونه .فقط شوهرای ما تحت فشارن مگه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

من برعکسم

شوهرم میگه چرا صحبت نمیکنی 

چرا سرت همش تو گوشیه و...

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از اول بد بودن ما الان چشمامون باز شده

واقعا همینطوره.از اول خودشونو نشون نمیدن ک 

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

شوهر من میگه فشار اقتصادی روم خیلی زیاد منم اذیتش نمیکنم شما هم تحمل کنید اگه میدونید بخاطر فشار اقتصادیه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

دقیقا شوهر من

فک کرده میاد هتل شب میاد شام میخوره دوش میگیره میوه میخوره تی وی میبینه و میخوابه و صبح هم قهوه شو میخوره و صبح زود میره

منم خدمتکارشم🙁

فک کردم شوهرم من اینقد .... شده

وای اره خیلی بد شده امشبم تشریف بردن کربلا تا ۱۱روز...فکر کردم موقع رفتنش گریه کنم ولی انقدر اذیتم کرده که اصلا هر هر میخندیدم تازه لجشم درآوردم بهش گفتم منم بادوستام میرم سفر...حال کردم

شوهر من میگه فشار اقتصادی روم خیلی زیاد منم اذیتش نمیکنم شما هم تحمل کنید اگه میدونید بخاطر فشار اقت ...

بخاطر فشار اقتصادی نیس مال من.

وای اره خیلی بد شده امشبم تشریف بردن کربلا تا ۱۱روز...فکر کردم موقع رفتنش گریه کنم ولی انقدر اذیتم ک ...

خوشبحالت کاش شوهرمن ی جایی میرفت چند روز.ن دوستی داره ن رفت وامدی داره ن مسافرتی هیچی .کاش بره ی جایی خستمه بخدا

دقیقا شوهر من فک کرده میاد هتل شب میاد شام میخوره دوش میگیره میوه میخوره تی وی میبینه و میخوابه و ص ...

حالا خوبه شوهرتو ی حرکتی از خودش نشون میده مال من فقط خواب و گوشی.تا وقتیم سرکاره ک هیچ

می‌خواستم الان همینو بگم خیلی تاثیر داره شوهره من تا میره خرید و میاد یه اه میکشه

به خدا من رفتم سر کوچه دو تا بستنی برای بچه ها خریدم تا دو سه ساعت حالم خوب نبود، اعصابم خط خطی بود هی مادرم که زنگ زده بود تلفنی صحبت کنیم می‌گفت چرا سر حال نیستی مامان، میگفتم خوبم، می‌گفت نه یه چیزیت هست!اون وقت مردها وی میکشن؟!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز